söndag 11 maj 2008

60 - tals festen mm

Nu var festen till ända,och de var jättetrevligt och roligt.Lite kul när de är ett tema.Alla var så fina så..De var väldigt blandat med folk i olika åldrar,de var som en kille sa som är i 20 års ålders sa: de är så kul med fest när de är olika generationer,och jag håller med för de är kul med ungdomarna och de tycker de är roligt med oss.För vi var ju inte den äldsta generationen hahahah.Jag gjorde väl en kullebytta i skogen hahah,jag och min kompis hittade ett jättemysigt ställe att sitta och prata på,men när de blev mörkt så var de svårt att ta sig där i från, så jag slog väl i kull mig så jag är aldres blå och uppskrapat på knäet och benet.Ja tur man var berusad annars hade man väl slagit ihjäl sig,har lite ont i käken också och en arm.Ja tur de inte är så ofta man är i skogen på fest.

Idag har jag varit på konfermation,och efter de så var vi hem till min kompis och åt jättegod paj,och god efterrätt.Sen när vi ätit och fikat klart så blev jag så trött så trött.När jag kom hem kom min kusse och hennes gubbe och hälsade på en stund de var trevligt.Ja i kväll blir jag inte uppe länge skulle jag tro,de litar på den tjocke och fete.

I morgon ska min dotter praoa och min son ska börja jobba,och gubben jobbar förmiddag.Så i morgon när jag kommer upp så är jag aldres ensam hela dagen,skönt men lite ovanligt,ja jag lider inte när familjen är hemma heller,men de kan vara skönt att vara ensam i bland.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väldigt vad du far fram då.Hoppas du inte såg allt för blåslagen ut på konfirmationen.Och så skönt för dig med en dag för dig själv.Njut som bara den för man vet inte när nästa tillfälle ges. Kram Helena

Anonym sa...

Men Kicki nu får du lugna ner dig lite... snart bryter du väl både ben och armar!

Anonym sa...

Vad bra att festen var kul. Det brukar som sagt va skoj när det är blandad. Det va skoj att va hem till frbg en sväng. Behöver lugn och ro för att koppla av. Kram

Anonym sa...

Armen..,käken..,knäet..., benet...
har du legat i hårdträning,
så mycket har jag aldrig lyckats med.
Kram

Anonym sa...

Hej! Så du var nere på alla fyra o luktade på vitsipporna? Haha, så kan det gå när inte haspen är på...