lördag 10 oktober 2009

Lördag

I morgon kommer min dotter hem, hon har varit borta i tio dagar puh puh, ska bli skönt att hon kommer hem igen, så är ordningen färidigställd. Då är allt som vanligt igen.. De har varit tomt när hon varit borta. ja som sagt de ska bli skönt att hon kommer hem. Denna gång har hon praoat på resturang tror hon tyckt de varit kul.

Har inte hunnit med så mycket idag för klockan är inte så mycket än, de är fortfarande förmiddag. Tror jag ska gå ut och plocka in de sista för vintern, men har inte bestämt mig än.

På måndag börjar älgjakten så mina promenader de får jag åka in på byn och ta, för vem vågar gå här efter vägen när de är jägare i farten hahahah inte jag i alla fall..

fredag 9 oktober 2009

Nu är de snart vinter..


Nu är snart vintern här med allt vad de innebär.. Har idag varit ute och plockat av på våran altan inför den kommande vintern. Slängt alla sommarblommor och ställt in alla grejer som stått där. PUH PUH känns lite vemodigt att sommaren är så kort, och vintern knackar snart på. Inte alls många mil härifrån har de redan fått snö, men den ligger ju inte kvar men ändå de närmar sig med stormsteg. Jaja man kommer inte undan, vintern har ju sin tjusning den också. Men här jag bor är ett riktig snöhål faktiskt. Sen är man ju så beroende av att bilar ska fungera hela tiden mm.. Ja men som sagt nu är de avplockat så nu kan snön komma om den vill..

torsdag 8 oktober 2009

Torsdag


Har städat idag faktiskt men nu är de klart och de känns skönt, nu är de gjort för ett tag framöver.. De är väl de jag gjort idag och lagat mat. Men hela dagen har gått för nu är de eftermiddag. Vet inte mer vad jag ska göra men men de dyker väl upp något säkert.

På söndag ska jag ta tag i mitt liv igen med promenaderna, har ju som sagt haft problem med ryggen så få se vad de blir för fel denna gång hahahha. För varje gång jag börjat med promenader så har de blivit nå krångel. Endra så vrickar jag fötterna så jag inte kan gå eller så blir jag förkyld och nu sist så var ryggen paj. Men nu ska jag som sagt börja igen, känns skönt för de är ju bra för både kropp och själ.

onsdag 7 oktober 2009

Dagarna som gått..


har varit på två föräldramöten denna vecka, de ena var om klassresan och de andra om skolan + träff med syon om valet till gymnasie.

Har även hunnit med en vända till stan som vi säger. Har uträttat lite ärenden mm.. Har även hunnit med att hälsa på min kompis som av olika andledningar inte varit hemma på många dagar. De var så kul att träffa henne igen, hahah de låter som hon varit borta en evighet, men de känndes så.. Men nu är ordningen färidställd för nu är hon hemma igen.

söndag 4 oktober 2009

Helgen


Ja nu är jag här och skriver om mitt liv som de inte händer så mycket i just nu, men vill väl skriva ändå hahaha..

Lördagen var vi i några timmar och fixade de sista i min kompis stuga, som tur var så hade jag B och E med mig som plockade på gården, och körde skräp mm. SKÖNT. Själv så städade jag ur stugan, men de var inte så betungande som jag hade trott. De var lättstädat och stugan är ju inte så stor. Så nu var de klart och de känns jätteskönt.

Idag har vi raggat lite och varit en sväng till kiosken, min mamma och hennes JO kom hit och hälsade på en stund, dom har varit utomlands i två veckor och kom hem igår. De var kul att se dom igen de var så bruna och fina så. Min lillkusse var också hit idag hon kom själv hit, hennes lilla plutt var vid sin pappa. Så vi käkade och slöade mest hela tiden, men de var gött de behövde vi alla idag.. Vi är nog lite trötta alla till mans nu denna tid, när de börjar bli mörkt och kallt.

Min pappa kom hem från lasarettet igår (lördag)han känner sig skaplig efter operationen, men är lite slö men han tyckte de var skönt att komma hem till sig själv, de ligger väl något i de att ..BORTA BRA MEN HEMMA BÄST..

Ja efter min slödag idag så börjar jag känna mig lite utvilad och mer stabil igen SKÖNT..