fredag 15 maj 2009

Torsdag - Fredag


På torsdagen bakade jag lite till konfirmationen som går av stapeln den sista helgen denna månad. Tvättade också ja ni vet inte om jag gjorde nå mera..Jo min farbror kom igår också han jobbar ju som sagt i närheten så vi blir nog att se han hela sommaren, och även hösten hahaha, men de gör inget de är så trevlligt när han kommer och hälsar på.

Idag gissa vem som kom hit då, jo min farbror hahahha. Så dagarna går blir så fort när han är här, så idag har jag bara gjort mat. Men men de är skönt med dagar som dessa också. Ska baka lite mera sen få se om de blir i kväll.

onsdag 13 maj 2009

Onsdag

Idag har en av mina farbröder varit hit, ja han var hit igår också de är så roligt när han kommer.Han kommer säkert i morgon också han är i närheten och jobbar.Ja så mycket mera har jag väl inte gjort idag, mer än mat då. Men dagarna går ändå fort så de är snart kväll igen. Snart ska jag iväg och krulla håret på min moster.

tisdag 12 maj 2009

Tisdag kväll..


Har varit på vår stora by och ränt idag, var in på affären en sväng och handlade.
Jag var in till min kompis och fikade innan jag åkte hemåt igen. Hon och hennes "kille" har skaffat sig en liten hundvalp. Och gud så gulligt de är med valpar men ett jobb är de ju också. Men man kan sitta och titta på dom hur länge som helst. Men hennes gammelhund som är 9 år är ändå min favorit ändå, men de är väl ömsesidigt för den hunden har mig som favorit hahahhah.. Ja man skulle nog ha blivit en hund i stället. hahhahahha.

Just nu sitter jag och är lite arg på nå vis, men men de går väl över. Men börjar bli trött på folk som inte kan bete sig som folk.. Funderar på ibland vad man gjort för ont för att förtjäna detta. Men kom bara fram till att man varit för snäll mot folk, och alltid varit så förstående och förlåtande. Men känner att de är slut med de från och med nu. Men de känns skönt. Man kan förstå varför folk beter sig som dom gör, men jag tänker då inte ta nå mera skit för folks tillkorta kommande.. Så var de med de..

Tisdag

Snart ska jag skjutsa min dotter på konfirmationsmöte, konfirmationen är den sista helgen denna månad.

Igår kväll var jag ner och hälsade på min mamma, blev där i flera timmar men de var länge sen jag var ner.

Idag blev de inge prov på nå nytt recept, de får bli någon annan dag. Ska åka till en kompis och hälsa på en sväng,ska även dit med lite grejer som hon köpt av min dotter. En svän och sväng de brukar bli flera timmar men hon ska iväg och sjunga, så då kommer jag nog hem i tid igen.

I morgon ska jag permenenta min moster, hon ringde precis och frågade om jag ville fixa henne i håret. Ska bli roligt för dom är så mysiga min moster och hennes gubbe.

måndag 11 maj 2009

Måndag


Ja nu när man går hemma så har jag provat ett nytt recept på mat. De som jag gjorde idag heter Gyllene låda. Här kommer receptet.



Gyllene låda
½ kg potatis
4 stora morötter
1 kålrot 1 bit selleri
2 gula lökar
3 dl matlagningsgrädde

Sätt ugnen på 175 grader.Skala och strimla alla rotsaker. Strimla löken. Lägg allt i en ugnsfast form och krydda med salt och svartpeppar. Slå sedan grädden över de hela. Grädda ti´lls rotsakerna har mjuknat, ca en timme.

Jag hade inte nå selleri och sen tog jag vanlig grädde. Sen ställde jag upp ugnen på 225 grader, för när de gått en timme så var de inte färdigt.
JA nu ska jag gå och provsmaka. Återkommer om smaken.

Nu har jag smakat på den Gyllene Lådan och den smakade mums, de var kanongott..Kan verkligen rekomenderas.

söndag 10 maj 2009

Helgen


Ja nu har de gått en helg igen. Altan är färdigmålad nu är de bara resten kvar. Min pappa kom upp i helgen, han har varit upp två helger på raken nu, ja han får passa på när han är lite piggare. Som ni vet så är han sjuk. Han har njurfel har gått på dialys i nio år nu till sommaren,ja han är seg gubben som orkat med de så länge. Men vi är ett segt släkte på nå vis, man klarar av mycket som jag tror att inte många skulle orka, tror att jag också är av de virke man orkar mer än man ska egentligen.

Ja vad har jag gjort mera i helgen de vet jag inte som vanligt när jag inte skriver varje dag hahahha, minnet är bra men kort.