torsdag 30 april 2009

Trevlig Valborg


...TREVLIG VALBORG ALLA BLOGGLÄSARE...

Sista arbetsdagen..


Ja då var sista arbetsdagen till ända,har känts för jävligt hela veckan men idag kändes de mycket bättre igen. De är bara att gilla läget. Men de kommer att bli tomt att inte ha ett jobb att åka till, har ju ändå varit där i sex månader. Så kommer jag att sakna mina underbara jobbarkompisar, de är väl de som känns värst på nå vis. För de är ett härligt gäng som jobbar på våran affär.

Ja nu går man in i en ny fas i livet igen då....Får se vad det har att erbjuda då....

onsdag 29 april 2009

Min lediga dag

Ja idag är de min lediga dag igen men nu är de för sista gången..I morgon är de sista dagen för mig att jobba,men men de känns lite konstigt för jag har jobbat nu i sex månader och de har gått över förväntan. Så nu går man åter igen in i en ny fas i livet åter igen. Med mindre pengar och mindre social kontakt och inte få träffa de underbara jobbarkompisar. Ja men man vänjer sig ju ganska snabbt ändå skulle jag tro att gå hemma igen.. De var som en tjej sa till mig att de går väl bra för dig att gå hemma, som är så social ja på den fronten är de ju inga problem egentligen. Men skillnaden när man går hemma är att man väljer den sociala kontakten, de gör man ju inte när man jobbar, då får man träffa andra människor som man inte gör annars. Men som tur är så har jag mina vänner att vara social med.

Ja nu i kväll ska jag på möte med Verksamhetsrådet på skolan. Vi ska planera för de öppna huset som skolan ska ha den 7 maj på kvällen.

I morgon ska min dotters klass sälja korv och så på våran valborgsmässbrasa som vi har nere på byn, så ¨då vet man vad man ska göra då i alla fall. Ska bli lite kul faktiskt.

måndag 27 april 2009

Blandat


Ja nu är de tre arbetsdagar kvar för denna gång puh puh.. känns lite tungt men men sånt är livet. Men de har varit underbart och jag kommer att sakna min underbara jobbarkompisar.

Ja nu har jag fått igång datorn igen skönt faktiskt,fast jag egentligen tyckte de gick bra. Så i kväll har jag setat och lagt in allt igen som försvann när den blev omformaterad. PUH PUH..

Ja i fredags kom min kusin från Norberg hit och var här till söndagen, de har varit jättemysigt och trevligt hela helgen. De var sån tur för jag var bjuden på tjejfest till min kusse på fredagen så jag och min kusin var dit. De var jätteroligt och trevligt. Mycket skratt och tok som de blir när en hög med "tjejer" träffas. Vi kom hem två på fredag natt men vi kom inte i säng förrän tre, min son var chaufför snäll som han är. Så helgen har gått fort i trevligt sällskap. De behövdes verkligen en kusinhelg..