lördag 14 mars 2009

Fredag-Lördag


Hej och hå nu är de helg igen..Jag tror att de bara är måndagar och fredagar i veckans alla dagar...Igår fredag så gjorde min dotter tacopaj när jag kom hem från jobbet,hämtade henne i skolan så var vi ner och handlade de vi behövde. Vi hjälptes åt lite men hon gjorde de mesta,och mumsigt blev de. Sen skjutsade jag henne till en kompis,min kusse följde med så jag slapp åka hemåt själv, ja hon är så snäll och rar min kusse.

Idag har jag plockat och tvätta lite,tänkte dammsuga men jag sopade i ställer,hatar att dammsuga. Idag ska jag bara njuta av ledigheten ska hämta min dotter i kväll. Hon ska till kyrkan i morgon på konfa.Hon ska ju konfimera sig till pingst. Lite kul faktiskt för min son gjorde ju aldrig de.jag gjode de aldrig heller...

Min son var på fest igår,han sov vid en kompis eller vid kompisens pappa. De kallar de hotellet, för de brukar alltid sova där när dom är ute och festar. Han åkte som ljushårig som är hans narturliga färg, och kom hem som brunhårig. hahahha de var en tjej som hade färgat håret på han klockan tre i natt. Men de var faktiskt bra och han passade i de,de var ingen chockupplevelse i alla fall,så nu har jag en mörkhårig son.

torsdag 12 mars 2009

Torsdag mm....


Ja vad lat man blivit sen man började jobba, ja jobbet slukar mycket energi men jag trivs och tycker de är jätteroligt. Framförallt så har man kanonbra jobbarkompisar,de betyder mest de är så snälla och goa på nå vis,de gör ju också att man trivs så bra..

Men idag så tog jag mig i kragen jag och en kompis bestämde igår att gå och fika när jag slutat jobber,och så blev de... handlade lite först innan vi skulle träffas som tur var. För vi blev där i flera timmar som vanligt när vi gör något och träffas så har vi de så mysigt och har så mycket att prata om,fast vi nästan pratar varje dag..Ja så vi fikade i nästan tre timmar. hahah ja trevligt var de och inge bråttom har man hem heller, maten var serverad när jag kom hem. Så de var inge bråttom hem och göra mat heller..Skönt när gubben kommer hem före mig..


Nu ska jag lägga mig på min älskade spikmatta,för de hjälpte faktiskt att jag började igen att ligga på den,men jag hade huvudvärk när jag vaknade i morse, men gick över när jag tog en huvudvärkstablett. Ja de är bra spikmattan faktiskt har hört flera som har sådan,och att de hjälper på dom också. De tar ju inte bort skadorna och smärtorna man har men den underlättar. De är ju som att få massage + akupuntur.

onsdag 11 mars 2009

Onsdag ledig ddag

Å vad de var skönt att vara ledig idag. Gjorde köfärsgratäng MUMS faktiskt.
Jag gick runt här och funderade på varför jag var sämre i värken idag, och vet inte om de är så, men jag har inte legat på min spikmatta på flera dagar inbillar mig att de kan vara de som gör att jag känner mig sämre. Så nu ska jag gå och lägga mig på den en stund och inte slarva med de något mera. För den hjälper faktiskt ska ni veta,ska tala om om jag blev bättre nu när jag ska sluta slarva..

tisdag 10 mars 2009

Tisdag


Ja nu har man gjort två dagar på jobbet igen,är ledig i morgon som jag tycker är så skönt. Så i morgon när jag är ledig ska jag göra köttfärsgratäng MUMS... Ska försöka sova en stund sen så jag orkar vara uppe länge i kväll. är ju en riktig nattuggla egentligen men måste lägga mig i tid så jag orkar upp till jobbet, men lägger mig aldrig före tolv ändå,men när jag är ledig är jag uppe ännu längre.

Statistik

Två små smilande apor
Lite kul faktiskt la in statistikräknare på min blogg i slutet av Februari, och jag blev förskräckt att de är så många som läser min blogg. Trodde de inte var så många men kul är de i alla fall.

Nyheter


Barn väljer inte sina föräldrar.
Ja fy vad de händer mycket som har med barn att göra. Igår i både DD och Aftonbladet kunde man läsa om familjetragedier med barn inblandade, först mamman som hade dödat sin ettåriga son och i DD om pappan som kidnappat och skadat sina barn. Ja man blir mörkrädd vart är samhället på väg när föräldrar väljer att skada sina barn. Ja mitt hjärta blöder för barn som inte har de bra, och vad kan man göra? de undrar man i bland. Men läser man statistik så är de väldigt många barn i Sverige som inte har de bra.Ja man kan inte rädda hela världen hur gärna man än vill. Men vad skönt om man kunde de.

måndag 9 mars 2009

Böcker & Tankar

Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra.


Ingen bok för mig egentligen,men bra att läsa och lära sig att vi kvinnor ska hålla ihop. Ja men gör vi de nej vi tjejer/kvinnor är väldigt bra på att klassa ner varandra för vi är svartsjuka mm, men mannen blir alltid förlåten, där är nog jag väldigt udda, har aldrig tänkt så när jag varit ut med min gubbe och de är nå tjej/kvinna som varit på han, utan tänkt att de ska bli kul att se vad han gör av detta. Men som sagt jag är ju fortfarande gift så.hahhahah.Men jag har aldrig varit mycket för att klassa ner folk överhuvudtaget,de är väl en egenskap, som jag får vara väldigt glad över att ha. Så är de ju folk som snackar skit om en ibland och vad är de är kategori jo tjejer/kvinnor.Men skitsnack bottnar ofta i avundsjuka/svartsjuka. Men jag brukar kalla dom BITTERFITTOR,jag bjuder på att jag är den jag är och att folk pratar om en,kul att man har den inverkan på folk hahaha, men någonstans så har de med dom själv att göra. När jag hör folk prata skit om någon så brukar jag oftas försvara den som de pratas om. Vi lever ett liv och de livet har ingen annan med att göra men men de är som jag säger att vi kvinnor har fullt upp med att hålla reda på varandra på nå vis. Ja så den säskilda platsen i helvete för oss kvinnor som inte håller ihop, där hamnar då inte jag hahaha, men de finns väl andra platser där också kanske så de visar sig vart man hamnar hahah..
GUDS KVARNAR MAL SAKTA, MEN DOM MAL DOCK

Böcker

Var in på bibblan idag, boken jag fick när jag fyllde år är en bokserie. Så nu har jag lånta första boken i den serien, för boken jag fick är sist i den serien. Vad bra då har jag ännu en ny bokserie att läsa. Men de är en irländsk författare de ni, nu avbryter jag mönstret lite.Men den är ju ändå Nordisk hahah.

Bokserien jag ska läsa är skriven av: Arnaldur Indridason och böckerna heter,och ska läsas i följande ordning:

Glasbruket 2003
Kvinna i grönt 2004
Änglarösten 2005
Mannen i sjön 2006
Vinterstaden 2007

Författaren: Arnaldur Indridason är född 1961 är journalist och arbetade i många år för Islands största dagstidning.

Hej

Söndagen var jag inte utanför dörren men de var sånt oväder så vem ville vara ute då.
Min son åkte ner till Stocholm igår och skulle gå på Metallica men de blev inställt, så de blev en tur fram och tillbaka till Stocholm för ingenting hahah men de var och hälsade på en kompis till en som var med innan dom drog hemåt igen..Så han kom hem halv fyra i morse igen.

Idag har jag jobbat som vanligt och de går bra och jag trivs fortfarande med de. Tänker inte göra så mycket mera idag faktiskt,jag har blivit en riktig hemmagris sen jag började att jobba, men man får ju mycket av de sociala och något som tröttar ut en när man jobbar, den är de ju de när man inte är riktigt frisk heller man orkar inte så mycket heller.. Men men tur man är den man är för då orkar man mer än man egentligen gör..Så jag är jätteglad att jag är den jag är..

söndag 8 mars 2009

Nu ska jag börja läsa denna bok, fick den när jag fyllde år. Verkar bra återkommer när jag läst den om vad jag tyckte om den.

VINTERSTADEN
En kall januarikväll kallas polisen till en betongförort i Reykjavik där ett lik hittats mellan höghusen. En mörkhyad, tioårig pojke ligger där framstupa i en blodpöl, fastfrusen i isen. Pojken har stuckits i magen med ett vasst föremål och lämnats att dö i den kalla vinternatten. Ett fruktansvärt brott verkar ha begåtts.
När Erlendur kommer till platsen är pojkens äldre halvbror Niran försvunnen, och man misstänker att han har med mordet att göra.
Erlendur & Co börjar utredningen, bland annat vid den skola där båda bröderna var elever. Det visar sig att en av lärarna är känd för att vara en aggressivrasist, och misstankar riktas även mot honom. Det har förekommit en del knarkhandel i området, inte långt från den plats där Elías hittades. Man tror att det kan finnas kopplingar till langning och jagar rätt på en knarkare som bor i området och tidigare gripits för misshandel. Han visar sig ha alibi, men kommer med halvkvädna visor om en pedofil som synts till i området.
Polisen börjar utreda fallet och ut ur mörkret och snöyran stiger så småningom en bild av händelser, dystrare än en vinternatt vid polcirkeln.

Flerfaldigt prisbelönte deckarförfattaren Arnaldur Indridason är tillbaka med ett nytt fall för den melankoliske kriminalinspektören Erlendur.

Söndag


Ja nu var de kalasat färdigt för någon vecka. Men snart är de dags igen. Här är de rena vinterväderet de yrsnöar ute, ja tur att de är ute i alla fall hahaha. Längtar efter våren nu men de dröjer väl inte förrän den är här igen. De går så fort så de är som jag brukar säga till min kusse,de är snart jul igen.