fredag 1 oktober 2010

Hej och hå



Ja då var man tillbaka en sväng igen då. Vet inte varför jag inte uppdaterar bloggen. Men de händer ju inte så mycket i livet just nu, än de vanliga vardagliga sakerna.

Men just nu är jag på kurs i stan som vi säger, 14 mil tur och retur 3 dagar i veckan puh puh, men som tur är så är de roligt, och man har träffat mycket nya trevliga människor.

Kursen går ut på att dom som håller i kursen ska fixa ett jobb åt mig inom 6 månader. Så de vi gjort nu dessa tre veckor som vi hållt på, så har vi gjort CV och personliga brev och intresseanmälan. De är ju bra för jag har fått ett fint CV och presentation av mig själv.

Men kruxet för en annan är ju att man är krockskadad sen s 6 år tillbaka. Så de ser lite hopplöst ut på jobbfronten. Men än har jag inte gett upp i alla fall. De är bara att kämpa på. Men de som jag kan reta mig på lite i alla fall är att de låter så bra att, att man ska få ett jobb. Men de som är kruxet är att de finns ingen arbetsgivare som vill anställa en när dom vet att man är arbetshandikappad. De är ju synd men förstår att de inte vill göra de i och med att, arbetsgivarna har ju idag ett stort rehbiliterings ansvar och då anställer man inte en som redan är dålig. Ja synd för mig i alla fall. För när jag har varit ute på praktik så har jag inte varit hemma för mina skador. Men de är ju de också att man ska ha ett lättare jobb också, FINNS DE IDAG? Jag ska ha ett lättare administartivt arbete, och jag vet inte ens vad de är.

Jaja nu ska jag sluta min novell och gå och laga mat. ha de bra alla och ge mig tips på jobb.. Syns sen..

Ska åter igen försöka att uppdatera bloggen lite oftare fast de inte händer så mycket i mitt liv.