lördag 24 oktober 2009

Kom ihåg klockan


Ja nu var de dags igen. Kom ihåg att ställa tillbaka klockan en timme... De är dags för VINTERTID.

Om träningen


De var någon som undrade (Lia) vad jag tränade för/till? Ja de undrar jag också hahahha. Men de är för att få bort min tjocka mage(som jag ändå inte lider av), stärka mina muskler som inte är vad dom ska vara efter olyckan, och sen mår man ju ändå bättre på nå vis kan inte förklara vad men jajaja, ni som tränar kanske vet vad jag menar. Men de är väl inte de roligaste jag gör, men tycker träningen är roligare än promenader i alla fall.Så här i början så mår jag skit i hela kroppen, har fruktansvärt ont,men förhoppningsvis så går de över.. Ja men jag tycker då själv att jag är duktig..

Citat & Ordspråk


* Jag bär på en obesvarad kärlek till mig själv (Gösta Ekman)

* Är man svartsjuk är man alltid förälskad. Dock i regel i sig själv. (Okänd)

* De är inte männen i mitt liv som räknas - de är livet i mina män (Mae West)

* De är de skötsamma flickorna som för dagbok. De andra har aldrig tid. (okänd)

* En god granne är bättre än en avlägsen släkting (Kinesiskt ordspråk)

* En uppenbar fiende är bättre än tio falska vänner. (Danskt ordspråk)

* Jag tycker om långa promenader. Särskilt om dom tas av personer jag inte tycker om (Fred Allan)

* Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal. (Amrikanskt ordspråk)

Lördag


Igår kväll var jag som sagt med dotterns klass på deras disco, ja dom är så stora nu så dom fixar de mesta själva, men de är ju bra att de är någon vuxen med ändå.. Ja de gick bra för dom och de var ju halloween disco så en del såg riktigt otäcka ut.. Jag var inte med hela tiden för jag och den andra föräldern som var med, blev utbytta efter två timmar. Efter disco så skjutsade jag iväg dotter till hennes kille, men behövde inte åka hela vägen hennes kille och bror hämtade upp henne några mil hemifrån. Så nu kommer hon inte hem förrän på söndag SNYFT. De snöade igår kväll när jag skjutsade iväg henne, så idag åker vinterdäcken på.

Har inte hunnit med så mycket idag, klockan är inte så mycket än men ska nog inte göra så mycket idag. Känner mig sliten nu när jag börjat träna så då får man passa på att vila, ska inte träna något idag, jag tränar varannan dag så i morgon är de träningsdags igen. Så då behövs vilodagarna hahahhaha.. Jo jag har läst också idag då går tiden fort när man försvinner bort i böckernas värld.

fredag 23 oktober 2009

Fredag


Måste väl tala om vad duktig jag är, har lyckats hålla i med träningen i två veckor nu. Men ska tala om att de känns i hela kroppen, de litar på den late och den fete. Men de är roligt ändå, ska öka på om ca två veckor med de som jag gör men inte en dag före.

I kväll ska jag vara med på nians disco som dom har emellanåt för att få in pengar till klassresan, men jag ska bara vara med de första två timmarna.

onsdag 21 oktober 2009

Uppdatering


Ja här springer dagarna iväg och de var flera dagar sen jag skrev något. ja och vad har hänt sen sist, vet inte om jag får med allt men ska försöka hahaha, minnet är ju bra men kort.

I måndags var jag till "stan" jag, dottern och hennes kompis. Vi hämtade upp hennes kompis i stan. Vi var och handlade till disco och cafeterian som dotterns klass har hand om. Sen drog vi vidare till gymnasieskolan som dotter har tänk att gå, de var öppethus där. Hon har ju tänkt att gå Fordon transport, en himla mysig skola faktisk och de verkade vara mysiga lärare också. Dottern var också nöjd hon tyckte de verkade bra. Så nu är de bara att hålla tummarna att hon kommer in på de programmet.

Sen har jag börjat sälja grejer på Tradera, men de går väl inte så bra, men har fått en jacka såld i alla fall, men de andra som jag lagt ut har jag inte fått nå bud på än. Men de är väl bara att fortsätta få se hur de går.

Idag har jag uppdaterat min blogg som ni ser och sen även min sida på Boktipset. Senare idag ska jag ner till Bibblan och beställa böcker och uträtta lite ärenden, som jag glömt när jag varit ute och flängt runt. Men de får bli gjort idag då. Har även börjat tvätta de behövs ju också emellanåt. Ja sen har jag haft sonen att slänga ut mattorna, för dottern har lovat att städa, men de är bara för att hon är skyldig mig pengar hahahha, jag sa att om du dammsuger och torkar golven och badrummet så är vi kvitt, så de gick hon med på SKÖNT...