fredag 22 januari 2010

Fredag


har varit ute och varit social en dag här förut, var till en kompis och hälsade på, kul för vi har inte träffats på länge. Men de ska bli mera av de nu.. Men mitt liv är upp, ner och turbulent just nu.. Håller på med Försäkringskassan mm mm. och man funderar ju på hur de blir framöver, ja de ordnar sig men ibland så kommer de över en.. men men de ordnar sig till slut ändå, men svårt att vara positiv jämt men jag försöker och de har gått skapligt bra ändå trots allt...

Ja ja nog om de nu. Men jag har i alla fall börjat träna lite igen i alla fall. De funkar bra men de är inte så mycket men de funkar för mig i alla fall.. Men man blir ju inte smal men jag stärker mina muskler som så väl behövs..

tisdag 19 januari 2010

Tisdag


idag har jag varit in till stan på mamografi.passade på att köpa present till min kompis som fyller år på söndag.. Vi handlade lite också när vi ändå var iväg.. Min mamma, dotter, son och en kompis till dottern var också med, så vi hade en mysig dag och kväll i stan.. Ska snart skjutsa hem dotterns kompis, hon följde med hem och slingade håret på dottern SKÖNT då slapp jag hahah...

måndag 18 januari 2010

Back on track..

ja då var man tillbaka då igen. Denna vecka är de lite fullt upp igen.

idag ska jag iväg och klippa mig skönt börjar bli långhårig.. Senare mot kvällen ska jag skjutsa grannen till stan och hämtade hennes dotter vid tåget. Hon har legat på lasarettet och kommer hem idag, och då är de inte bra att köra bil själv efter de..

I morgon tisdag ska jag till stan igen, ska in på mamografi, sen handla lite. Mamma sonen och dottern följer med.

Ja sen är de lite smått och gott under veckan som ska göras och så..Så nu får man rycka upp sig igen, ska bli skönt när man varit så osocial så länge, känner att de inte är bra för mig..