lördag 15 mars 2008

Lördag


Idag har jag en latdag,håller på att göra mat nu.Ska hämta min dotter i grannlänet i kväll, ska åka så vi är hemma till Melodifestivalen klockan åtta.Ja sen ska vi mysa framför tvn faktiskt.Har inte tittat på delfinalerna är egentligen ingen fantast av melodifestivalen,men i kväll ska jag i alla fall titta,lär väl se vad dom skickar i väg för något till den stora tävlligen.

fredag 14 mars 2008

Promenad


Nu har vi varit på fiket och fikat.Sen skjutsade min son sin syster till grannlänet, så under tiden så handlade jag lite och köpte lite presenter.När jag var klar så ringde jag och frågade min son vart dom var någonstarns, och då var dom på väg hem han och hans flickvän.Då sa jag att då börjar jag gå hemåt så kan ni plocka upp mig när ni kommer.Så då fick jag en promenad på 25 minuter.Så idag har jag både kört med gummibandet och fått mig en promenad så nu känner jag mig jätte nyttig.

Fredag


Nu ska vi ner till vårat fik och fika med en kompis och hennes familj,de ska bli trevligt och gott.Sen ska jag skjutsa min dotter till grannlänet efter fiak stunden.

torsdag 13 mars 2008

Downperioden


Tror nu att min downperiod är över,och hoppas de dröjer länge innan de kommer en ny.Men nu känner jag mig glad och stark igen,och de är skönt för de är jobbigt när man känner så, för man tror att de aldrig går över.Men som sagt de gör de.Och ur varje kris går man alltid starkare ur den.De är så faktiskt fast man inte tror de just då,undra hur stark man kommer vara den dag man lägger näsan i vädret hahahaha.

Ljusparty/Party light


I kväll har jag varit på ljusparty eller party light som de egentligen heter.Men jag köpte inga ljus.Dom har även spaprodukter också och de var jag mer intreserad av.Idag slog jag på stort,jag köpte en body butter,handkräm och handskrubb.Vi fick prova handskrubben och handkrämen och man vart len som en babystjärt på händerna, å jag kunde inte motstå att köpa de,skulle dit för att köpa body buttern.Men men nu blir jag både len på händerna och kroppen.Ja en trevllig kväll.

Teatern

Igår var jag på teatern Timmarna med Rita.Den var sevärd men inte lika bra som den som var förra året,men alltid trevligt att komma ut och göra något annat.


Timmarna med Rita

En komedi av Willy Russell
Översättning Gunilla Anderman

Hårfrisörskan Rita har drömmar bortom radhus, barn och permanentvätskor. Hon vill ta sig vidare i livet och kunna mer än att välja mellan åtta nya ölsorter och två fotbollslag. Hon vill växa, hitta sig själv, lära sig tänka och kräva mer av livet. På en vuxenkurs i litteraturvetenskap möter hon den desillusionerade litteraturprofessorn Frank, som mest ser undervisningen som ett medel att kunna unna sig en och annan whiskey. Tillsammans gör de en svindlande och krokig resa inne på Franks arbetsrum. Rita till språket och självkänslan och Frank till verkligheten och konsten att älska.

tisdag 11 mars 2008

Min lilla älskling


Nu har min lilla älskling varit hit och hälsat på,ja och ni ser ju vad gullig han är.De är så kul när han kommer ja hans mamma med för den delen.I kväll var de hit en annan kusin en stund på kvällen,och vi var aldres själva inga öron som lyssnade när vi satt och pratade,vi hade de så mysigt.I morgon ska jag på teater med en annan kompis, de ska bli kul.Ja tur man har sina vänner.
idag har jag varit ute och tagit min promenad igen, har haft uppehåll på en vecka.De verkar som att jag får köra på i 4-5 veckor och sen ta en vilovecka,för nu när jag gjorde så så känns de bättre i kroppen.Snart kommer min kusin hit som har sin lilla gulliga unge.De ska bli så roligt för nu har jag inte träffat han på ca två veckor så nu har jag lite abstinens.Så nu får jag snosa på han riktig ordentligt,men han tycker inte om när man gosar för mycket med han, så jag får väl snosa de jag får.

måndag 10 mars 2008

Måndag

Den här sammanfattningen är inte tillgänglig. Klicka här för att visa inlägget.