onsdag 7 november 2007

Inge speciellt

Har inte gjort nå speciellt idag, har varit inne hela dagen, ska hämta min mamma i kväll som kommer från Åland.. Börjar känna mig i bättre form men inte riktig bra ännu. Här är de vinter hoppas bara att de inte bli att ligga kvar skönt om vintern kom lite senare i år.Är inte riktig redo för vinter än, de har ju inte varit någon riktig sommar heller så få se om man överlever vintern. Ha ha

Inget speciellt

måndag 5 november 2007

Bilen igen mm

Ja nu var de äntligen gjort besiktningen av bilen, men tyvärr gick den inte igenom 3st 2or men inga större fel ändå.Men måste åka tillbaka igen PUH, har 6 mil enkel resa till bilprovningen. Idag har jag också varit till min arbetsträningsplats och hämtat mina grejor, tyvärr så kan jag inte fortsätta vara där nå mera.De är svårt när huvudet vill mer än kroppen orkar, har börjat förstått de själv nu de har ju bara gått tre år haha, man är väl trög. Och i morgon igen ska jag åka de 6 milen igen för mamografi, ja de är inte alltid lätt att bo på landet.De är på både gott och ont men mest på gott...men i bland blir de drygt när de blir flera dagar på raken. De finns nästan ingenting kvar här, jag tror snart dom lagt ner hela byn sen jag flyttade hit för ca 17 år sedan.Då fanns de två affärer, post,bank, tandläkare, läkare, två kiosker, en industri.Allt detta finns inte idag.Idag är de en affär,svensk kassaservice som försvinner 2008, en kiosk, sen har vi en turistanläggning, en bensinstation med begränsad service, ett fik. Så de är mycket som försvunnit på ganska kort tid, denna by håller på att dö ut SYND.Tur att barnen är uppväxta snart så de finns lite kvar för dom att växa upp till innan de blir fäbod haha..

Anna Jansson - Sommar i P1 - P1 - sr.se

Anna Jansson

söndag 4 november 2007

Bilen

Bilen haha nu var de prat om den igen, men nu är den klar för besiktning i morgon bara att hålla tummarna att den går igenom. Ska gå och lägga mig nu så god natt och sov gott..Händer inte så mycket i mitt liv just nu har knappt varit utaför dörren den senaste veckan men hoppas att jag snart får mera ork.

Helgen

Fy vad helgerna går fort, nu är de söndag igen.Igår var jag på plastparty köpte inge mycket för de är så dyrt allt men handlade lite i alla fall.Men trevligt var de att fika och umgås. Ja så denna följetång med bilen.Nu har den blivit svetsad så de är klart,sen skulle gubben ut och byta däck och bromsklossar och då var de nå ok som gick av så nu har jag ingen bil alls, är de inte ungarna så är de gubben haha..Så de är bara att avbeställa tiden på besiktiningen i morgon.SÅNT ÄR LIVET börjar bli van..att de alltid krånglar. Är fortfarande sjuk skriven känns på nå vis som jag gått in i den berömda väggen. Men de är i alla fall bättre än vad de var förra veckan.