fredag 10 april 2009

Invigning SIF


Nu har jag varit på invigningen av utställningen om SIF under 100 år. De var väldigt lyckad invigning, så till veckan är man väl kanske med i tidningen (DD) fy och jag som är så ful på bild hahahahaha. De var mycket folk mer än jag trodde att de skulle vara, kul att höra de som är gamla när de berättar de har ju varit med ett tag..De som håller i utställningen har gjort de bra tycker jag. Så de var lyckat.

Nu har jag inte gjort så mycket mera sen jag kom hem där i från, ska ta reda på lite tvätt som är klar för vikning bläää...Sen ska jag lata mig, känner att jag är slliten efter sjukhusvistelsen, har haft huvudvärk idag. Ja de kommer väl efter när man sover lite...De sliter hårt på den late och fete..

Påsk


Fick just en glad nyhet som jag vill dela med mig till er. Man behöver inte oroa sig för övergångsåldern. Det är äggen som datumet går ut på, inte hönan.
GLAD PÅSK.....

GLAD PÅSK


GLAD PÅSK ALLA BLOGGLÄSARE

Långfredagen


Ja nu är vi hemma igen från lasarettet,allt har gått enligt planerna..Så nu har hon tagit bort cystan i halsen. Min dotter har varit jätteduktig sköterskorna skröt över henne att hon var så tålig. Ja man skulle kunna skriva hur mycket som helst om dessa dagar men nu är vi hemma igen, och de var skönt att sova i sin egen säng i natt... Nu ska hon ta de lungt i 14 dagar och hon kommer att ha ont i 4-5 dagar nu. Men de är skönt att de nu är över, och när vi kom hem och varit hemma några timmar, så fick hon tillbaka färgen i ansiktet, hon har varit ganska blek i ansiktet ett tag nu.. Så de kanske har varit cystan som gjort att hon varit blek. Men den har ju även gjort att hon varit mycket sjuk.

Nu på eftermiddagen ska jag på invigning av en utställning som en förening har anordnat om SIF som är idagsläget är en fotbollsklubb men den har funnits i 100 år så de har varit mycket andra aktiviteter också. Så de är en utställning om SIF under 100 år. Ja nu ska jag gå och fixa käk så man hinner äta innan jag drar iväg. återkommer mera om detta..

måndag 6 april 2009

sista inlägget innan påsk

Ja nu är de sista inlägget innna påsk då vi kommer hem igen. Som ni alla vet så ska vi läggas in på lsarettet. Så ha de bra nu alla mina bloggläsare.Så hörs vi till påsk igen. Kram

söndag 5 april 2009

Hej igen


Ja på eftermiddagen så åkte jag och min son in till min farbror och fikade min faster var där också. De var roligt som vanligt när man träffar släkten.. Mycket skratt och tok som när man har med släkten att göra. De är så roligt på nå vis för de märks så väl att man är släkt, man kan säga vad man vill utan att dom svimmar. För jag är ganska rak på sak och, och när man är med släkten så märks de inte så mycket. Vi är lika rak på sak allihopa så man kan säga vad som helst..Sen när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket. Latar mig mycket nu om dagarna försöker komma igen efter förkylningen, har känt mig hängig sen dess. Men men de går över.

Söndag


Hej nu är de söndag igen.Jag håller på att sy en gardin till badrummet. Men de går inge bra de ska väl krångla, så nu har jag tagit en paus med syningen..