lördag 25 juli 2009

Lördag


Har nu kommit hem från Finnmarksträffen som ligger på Nåsfinnmark. Åkte med min kusin, hennes dotter + dotterns son om är 10 månader, och gud så gullig han är lilla plutten. En trevlig och bra dag, man gör väl inte så mycket vi gick den årliga tipspromenaden, åt kolbulle och pratade med slläkt och vänner. De är väl de man gör när man är där...

fredag 24 juli 2009

Ordspråk

Allt kan köpas - utom tid.

Arga katter får rivet skinn.

Blod är tjockare än vatten.

Bättre brödlös än rådlös.

Den illa gör han illa far.

Ett gott skratt förlänger livet.

Framgång ger vänner - motgång testar dem.

I mörker är alla katter grå.

Sagt ord och kastad sten kan inte tas tillbaka.

Små sår och fattiga vänner ska man inte förakta.

Torsdag - Fredag

Igår så hämtade jag min dotter och hennes kille, nu blir dom här några dagar igen. Idag var vi ner på folkrace, min dotter och hennes klass har varit parkeringsvakt och setat i inträde åt våran motorklubb som har folracefestival i helgen. Hennes klass ska ner i morgon också sen är dom färdiga för denna gång.


När vi kom hem därifrån så kom min kusse fikade en stund, de var trevligt och mysigt som vanligt.

onsdag 22 juli 2009

Roliga citat

*Jag körde hem men tog fel på hus och kolliderade med ett träd som inte finns på min tomt.
Ur skadeanmälan till försäkringsbolag

*Jag har sett människor som är trögare än jag - och sävligare... och till och med stillsammare, lojare och latare än jag. Men de var döda.

* Bättre en back i hallen, än ett hack i ballen.

Bullbak & bebisar



Har idag hälsat på en av mina kusiner, hon hade sitt barnbarn där som är 9 månader. Ja gud så gullig han är ett riktigt charmtroll. Hur go som helst.

När jag kom hem därifrån så bakade jag bullar, ja jag är inte riktigt klar än. Håller på att grädda dem nu.


tisdag 21 juli 2009

I goda vänners lag


Idag har jag haft främmande av min lillkusse och hennes lillkorv. De var jättemysigt, lillen har blivit så duktig att prata. Han diskade och jag lagade mat. När han stod där vid bänken så sa han, hjälper dig jag diska du laga mat.. hhaha ja han är jätteduktig att prat och är inte två år ännu.. Ja en mysig dag och eftermiddag med dem.

Sen läste jag min nya bok som jag var ner på bibblan och lånade igår. Äntligen har jag böcker igen.. Har lånat en bokserie i fyra böcker med en dansk förrfattarinna och deckare förstårs. Återkommer om de böckerna.

Mot kvällen sen så åkte jag till min kompis och fikade och där blev jag kvar i fyra timmar hahahah. Som vanligt så var de mysigt och trevligt.

Citat

EN VÄN ÄR DEN SOM LYSER UPP, NÄR HELA VÄRLDEN SLOCKNAT.

DE UPPRIKTIGA VÄNNERNA ÄR FÅ,MEN SÅ ÄR EFTERFRÅGAN INTE HELLER STOR

DEN SOM HÅLLER SIG GOD VÄN MED ALLA, ÄR INTE VÄN MED NÅGON

DEN FÅR INTE NÅGRA VÄNNER, SOM ÄR RÄDD ATT SKAFFA SIG OVÄNNER

BÄTTRE MED ÖPPEN FIENDESKAP, ÄN FALSK VÄNSKAP

BÄTTRE ENSAM, ÄN I DÅLIGT SÄLLSKAP

måndag 20 juli 2009

Hårklippning


Hej idag har jag varit och klipp mig kort, har ju haft lite längd på håret men nu orkade jag inte mer..Men de är så har man en gång klipp sig kort då blir de kort. Jag har nog varit korthårig i ca 10 år nu,och de trivs jag med. Ja jag blev jättefin i håret nu är nöjd.

söndag 19 juli 2009

Söndag


Har haft främmande av en del av släkten, faster, farbror ,kusin och lillkussens lilla korv som nu är 1 år och 9 månader. Ja de är kul när dom kommer och hälsar på de blir en fläkt i vardagen.

Senare idag ska jag och B skjutsa min dotter och hennes kille hem till honom. Sen kommer dom hem på torsdag igen, för till helgen ska vi stå parkeringsvakter för motorklubben som ska ha folkracetävling. Dotterns klass får 4000 kr för de.