onsdag 16 mars 2011

Bla Bla Bla


Detta foto är taget från fönstret i köket. Rådjuret brukar dyka upp titt som tätt vid vårat fågelhus, han äter fågelfröna som ramlat ner på backen. ja de har varit synd om rådjuren i vinter, de har ju varit så mycket snö i skogen och svårt för dem att få tag i mat.

Livet går sin gilla gång just nu, ganska skönt faktiskt när man levt under press i sex månader. Nu är kursen äntligen slut, den var bra i börja, men de hade räckt med max 3 månader. De positiva med kursen är att man fått ett bra CV men de verkar ju inte hjälpa så mycket :) Men än har jag inte gett upp hoppet att få nå jobb. Men de börja kännas lite hopplöst. Ja men snart börja nästa press, den 25e ska jag tillbaka till Arbetsförmedlingen (AF), men har bestämt mig för att nu får de vara nog med kränkningar från dem. Dom har lovat mig så mycket men de har inte blivit något. Men de är som jag brukar säga att genom AF har man ju aldrig fått nå jobb. Jag har då aldrig fått jobb genom dem.

De var som jag sa när jag var till AF när dom inte var trevliga. Att de är omständigheterna som gjort att jag hamnat här. Hade inte olyckan kommit emellan så hade jag ju inte setat där. Jag är arbetslös 50 % och sjukskriven 50% inte lätt att få ett halvtidsjobb. Ja ja inge gnäll nu de löser sig nog till slut får man hoppas.