torsdag 20 augusti 2009

..Update..


Här springer dagarana iväg i en väldig fart, har varit till stan och handlat och käkat, hade trevligt sällskap med. Sen har jag varit till min kära kusse och fikat trevligt och roligt som vanligt. Ja man får då skratta när man är med henne, hon är så rolig. Idag kom min kompis hit och fikade de var så kul att hon kom, de var så roligt och mysigt, vi satt ute för hon hade lillhunden med sig, ja liten och liten men den är 6 månader. Ja så här rör de på sig, ja just jag kom på att jag städade igår gött, alltid skönt när de är nystädat vet inte när jag städade sist, men fint blev de... Bäddade rent också så de var så gött att lägga sig i en renbäddad säng, för de var också länge sen ja böt där också ÄCKLIGT men nu är de också gjort.

måndag 17 augusti 2009

Söndag - Måndag


Ja på söndagen var jag och B och tittade på en sommarstuga, inte för att vi ska ha någon men vi var med en annan dit och kollade. Sen när vi kom hem gjorde vi mat, sen slöade jag hela söndagen av de som var kvar av den dagen, skönt för är ganska trött efter sjukhusbesöken med sonen.

Nu är de måndag igen och fy vad trött jag var när jag vaknade, fick tvinga mig upp ur sängen. PUH PUH de var hårt att ta sig upp. Men nu har jag ätit och ska snart dra till en kompis och fika, de blir en slödag idag också. Känner verkligen att jag behöver de. Jajaj de går väl över tröttheten, men fan vad de är jobbigt att aldrig vara riktigt pigg. Men de har jag lärt mig att leva med, men när man blir extra trött så blir de drygt.

Ja nog om de nu har jag gnällt lite igen, så nu känns de lite bättre igen hahahah...

söndag 16 augusti 2009

Film


Ja nu har jag tittat på filmen Sex and the City. De var bra och sevärd tycker även de var humor i den. Så den kan jag rekomendera om man tyckte om serien som gick på tv.