fredag 2 oktober 2009

Fredag


Ja här rullar livet på. Vad händer ja de händer mycket i mitt liv just nu.

Idag har jag skjutsat min dotter till grannkommunen, hon blir borta i tio dagar (SNYFT) fy vad tomt de ska bli. Hon ska ha sin PRAO vecka där så de är därför hon blir borta så länge. Men men ungarna börjar bli stora de är bara att acceptera..

I morgon ska vi iväg jag och resten av familjen som är kvar hemma och hjälpa en kompis att göra de sista med stugan. Ja skönt att B och E hjälper till, skulle inte fixa de tunga själv.

Ja nu har de gått i ett med mycket, så på söndag har jag ingenting då blir de en läsdag HELA DAGEN zzzzzzzzzzzzzzzzzz och mycket vila. För till veckan är de två föräldramöten inte så betungande men ändå, något att passa i alla fall. En vända till stan ska jag också göra, sen är de lugnt igen då blir de rehabilitering för mig med PROMENADER måste ta tag i de igen känner jag de är ju bra för både kropp och själ..

Nej nu ska jag gå och sussa så jag orkar upp i morgon. GOD NATT OCH SOV GOTT ALLA

onsdag 30 september 2009

Onsdag


Nu är de några dagar sen jag var in och livet rullar på. har varit och hälsat på min pappa idag, han ligger på lasarettet..Ungarna var också med. Ja vad har jag gjort mera. Ja de vet jag inte riktigt faktiskt men dagarna rullar på i vardagen..

söndag 27 september 2009

Söndag


Ja nu är helgen slut, har varit och hjälp en kompis att plocka lite i sin stuga idag några timmar, nu är de bara en gång kvar till stugan så är de klart.

Ja nu är jag trött igen har väl sovit dålig i natt somnade 4,30, ja och undra varför. Jo min son var väl på fyllan här hemma och förde oväsen, men de har han fått tillbaka idag hahahahaha hämnden är ju som sagt ljuv, när jag kom hem från stugan så låg han och sov, men då var de dags att gå upp... då förde jag oväsen hahahha..

Nu ska jag lägga mig och sova middag en stund, de kan behövas verkligen..