fredag 16 november 2007

Åter en krångeldag

Ja nu var de dags att de börjar krångla igen, man får ju stresssymptom. Var till doktorn i tisdags och har inte fått mitt läkarintyg än, så nu vet jag inte om jag hinner få nå pengar denna månad och de stressar en till max gränsen, vem kan leva på luft?Inte jag i alla fall. Men pratade med min läkare idag och han måste göra detta ordentligt så de blir bra för mig, så skönt ialla fall att man har en bra läkare som försöker göra de bra för mig.Han ska göra de för att jag någon gång ska få lugn och ro och kunna rehabilitera mig så jag ändå blir bättre från mina krämpor, men vem orkar de när de bara ska vara krångel och stress runt en hela tiden. Ja de är bara att flyta med och försöka inte bry sig men de är jobbigt när de krånglar med pengar. ja man får ta ett djupt andetag och låssas att problemen inte finns, men VAD FAN man är inte mer än människa.

torsdag 15 november 2007

Åter en dag november

Idag är jag på bättre humör känner att de håller på att vända SKÖNT... Idag har jag varit till en kusin och hälsat på och då blir jag glad.Och igår var de en annan kusin här som är mycket yngre än mig som har en son på 1 månad och de var så kul, dom var här hela dagen.Sen har jag en kompis som jag pratar med på telefon varje dag och träffar henne någon gång i veckan. Ja vad vore livet utan dom?TOMT...+alla vänner man har ute i Sverige som man ännu har kontakt men ja de känns så skönt att ha alla. Sen har jag min familj och de är också skönt att ha dom också på gott och ont men för de mesta på gott haha.. Ja nu känner jag att mitt positiva jag är på väg tillbaka till mig UNDERBART....................Ja de har varit så rörigt så jag glömde bort min pappas födelsedag i tisdags har aldrig glömt de i hela mitt liv, ja de säger mycket om var virrig jag varit.haha.Så nu får man hoppas att de blir lugnt och ro ett tag nu så man får ladda batterierna åter igen

tisdag 13 november 2007

Hej

Hej nu har jag inte skrivit på länge men de har väl inte hänt så speciellt mycket sen jag skerv sist. Jag hälsar på kompisar och är hemma och softar runt.Jo förresten jag har varit till falun och hämtat en jättefin bäddsoffa till min dotters rum. Idag har jag varit till doktorn och de gick bra, är sjukskriven till 5 dec. sen får vi se hur de blir vad jag fattade att jag ev. ska jobba 25% eller få sjukbidrag i 2 år,ja jag vet inte riktigt än hur de blir återkommer med de sen när jag vet, men de kändes då bra att få prata med en läkare som förstår hur man har de och hur de känns, de var som bommul på själen som har känts lite trasig ett tag.Så nu kanske man blir att må bättre igen. Läkaren sa att jag blivet ett moment 22 fall och de hade jag ju redan förstått med allt jä.. krångel som varit.Ja jag fattar inte själv att jag orkat dessa tre år,men jag har tydligen krafter som jag inte vísste om att jag hade. Men de stärker en som männsiska.Man orkar gå vidare och man går med stadiga steg.Så nu bara jag fått alla papper från läkaren så ska jag andas ut och börja läka åter igen.