lördag 17 oktober 2009

Böcker


Ja som ni redan vet så är jag en riktig bokmal, men kommer nog inte lägga ut på bloggen vad jag läser nå mera. För jag har gått med i boktipset och där lägger jag ut allt som jag läser nu. Får komma på något annat att lägga ut på bloggen.

Ja nu har jag ju tränat en vecka och de känns i hela kroppen, har träningsvärk hahaha men de går ju över såsmåningom. Men de känns skönt vill så gärna hålla i de nu. Får vara envis

fredag 16 oktober 2009

Fredag

Ja jag lyckades att hålla i träningen denna vecka jipiii !!!!! Men de känns i kroppen hahah men de litar på den late och den fete...

har haft en kompis här och vi har kollat nätet på bil, så nu ska vi och kolla på två stycken på söndag.

Denna helg blir min dotter hemma hennes kille kommer hit, ska bli skönt att ha henne hemma en helg.

onsdag 14 oktober 2009

Hej och Hå


Hej och hå vad duktig jag är hahah, men har tränat varje dag hitills denna vecka. Känner att jag måste hålla i de nu..

Snart ska jag och dottern på möte på skolan om deras skolresa som ska bli av när dom slutar nian. På måndag ska vi och kolla på gymnasieskolan som hon vill gå på. Ska bli kul att se de också.

tisdag 13 oktober 2009

Träning


Nu har jag åter igen tagit tag i mitt liv hahaha, få se hur länge de går denna gång. Men har gjort upp ett program nu i alla fall. Men nog är de drygt att börja igen, för nu blir de drygt ett tag framöver innan alla krämpor vant sig igen, men men får skylla mig själv att jag lägger av när de börjar gå bra. Men förhoppnigsvis så håller jag i denna gång med detta. Den som lever får se.

I sen eftermiddag idag ska vi på kalas, min lillkusses lilla pojk fyller två år. Ja vad tiden går fort med ungar. De är på ungarna man ser vad tiden går fort. De är ju bara att titta på sina egna dom blir 21 och 15 år i december, ja inte har man nå småungar längre.

Har glömt att tala om att de blev inge jobb på Coop affären här på byn. Har ju som sagt gått ur A-kassan, och de ångrar jag inte. För varför betala flera hundra i månaden för att man ska ut på praktik några gånger om året. Nej du nu har jag fått nog. De är som han på arbetsförmedlingen säger att förhoppningsvis så ska jag få ett jobb. Ja de som blev i alla fall var att jag skulle få 28 kr i timmen och de jobbar jag inte för. Har resa på 2,4 mil om dagen tur och retur, så de äter ju upp sig själv. Att betala för att jobba de gör jag inte. Någon måtta får de vara på eländet tycker jag. Men förhoppningsvis så får jag nå jobb i framtiden, jag orkar inte oroa mig för de just nu, man får ta de som de kommer. Men kan känna att de är inte lätt att vara handikappad i detta samhälle som de ser ut idag, när knappt unga friska ungdomar inte får jobb. Men men de löser sig alltid de brukar ju göra de till slut, fast de ser ganska mörkt ut just nu.

måndag 12 oktober 2009

Måndag


Ja jag blev verkligen förvånad i morse när jag vaknade, trodde de skulle vara vitt på backen i och med att de snöade som bara den i går kväll. Nej de var grönt på backen och var fint väder. Inte vad jag hade förväntat mig i alla fall.. Så än är inte vintern här.

söndag 11 oktober 2009

Nu snöar de ( Söndag )


Nu snöar de och de är stora flingor, ja man får då hoppas att de inte blir att ligga kvar tills vintern är slut..För några år sedan så kom snön till älgjakten, sen låg den kvar hela vintern då kan jag säga att vintern blev lång..

Ida har jag varit inne hela dagen, men har haft främmande nästan hela dagen så dagen har gått fort. De var min älskade släkt som hälsade på, ja då får man skratta..

Trött


Ja de finns de många andledningar av, och en av dem heter Dooleys MEN GÖTT VAR DE Nu ska jag gå och lägga mig. Jo flaskan är slut SNYFT Men jag var inte ensam..

GOD NATT OCH SOV GOTT ALLA MINA VÄNNER, OCH ALLA JAG KÄNNER, RESTEN DOM SKITER JAG I..