torsdag 14 oktober 2010

Torsdag

Ja nu har man gjort färdigt på kursen för denna vecka. Från och med denna vecka så ska vi åka in en dag i veckan. Känns skönt. För nu har vi inte så mycket att göra längre än att söka jobb och redovisa dem. Har kollat på någon föreläsning nu. Så nu åker vi in för redovisning och personliga samtal. Ja de är väl de som händer i mitt liv just nu. Kursen och jobbsökeri och vardagen.

var med dottern till sjukhuset i tisdags, hon och en kompis hade kört av vägen på måndag kväll, så de blev röngen och koll på tisdagen. Men de var inga skelettskador, men hon har ont i nacken och ryggen. Men de var musklerna som fått sig en törn. Ja fy fan tur att de går så bra ändå. Så de var en orolig tisdag innan man kom hem till dottern och så..

måndag 11 oktober 2010

..Måndag igen då..

Ja då var de måndag igen då. helgerna går fort ja även veckorna. Ska dra ner på byn en sväng i sen eftermiddagen. Ska in på bibblan och låna lite böcker. Tänkte börja med en ny serie nu. Men denna gång blir de inte deckare, kan ni tänka er. Ska nog låna en serie som är typ som Isfolket. Ska bli intresant och se vad de kan vara. Läste ju halva serien av Ifolket en gång i tiden och tyckte dem var bra. Ska bli kul att läsa något annat.Få se om jag klara av att de inte är mord och mystik. hahah..