lördag 1 november 2008

Lördag


Hämtade min dotter och kusinerna i går kväll.Har nu kört i första halkan och gud så skönt.Jag gruvar mig alltid för första halkan när man ska ut och köra.Har alltid gjort de ända sen jag var 18 år och fick körkort..Men nu är de lugnt igen för nu har jag kört första turen i halka...Så nu är de bara att tuta och köra.

fredag 31 oktober 2008

31 Oktober


Ja nu är vintern här de är mycket snö på backen,får se om de försvinner igen eller om de nu blir att ligga kvar ända till våren.Ja den som lever få se.I kväll ska jag skjutsa min dottr och hennes kille på spökning som fritidsgården har ordnat för ungdomarna i kväll. Min son fick avbeställa sin läkartid för han skulle iväg så tidigt i morse,och vi hade inte hunnit få på vinterdäcken förrän nu på dagen.Men han fick en ny tid så de ordnade sig. Ja första halkan och första snön är jobbig tycker jag.Och sen vad man ska ha på sig så man inte fryser ihjäl,för de är så drygt med långkalsonger under jeansen för de blir så jää.trångt hahahha

torsdag 30 oktober 2008

Hej & Hå


Jag tror att jag blivit som en björn,jag har gått i ide..hahahah men nu ska jag börja jobba på måndag så då är de slut på idet.Får väl börja plocka fram vinter kläderna nu.För den första kylan är såp jobbig den går in i märgen¨på nå vis..Jag tycker inte om första kylan och halkan.De skulle komma ca. 2 dess snö här,de har inte börjat snöa än här,men de snöar som fan bara någon mil här i från.

Moppe


Denna moppe ska vi åka och hämta åt min dotter på söndag i Örebro.Hon blir ju inte 15 förrän nästa år,men de var ett bra pris så de är ju bara att ställa undan den..Ja hoppas att de går i lås nu, för jag har ringt och ställt undan den till henne.Vi har 13 mil enkel resa för att hämta den.

onsdag 29 oktober 2008

Onsdag kväll


Ja nu har jag hämtat min dotter och hennes kille,så nu är hela klanen hemma igen.Var in och handlade lite när jag hämtade dom.Sen drog vi hem och gjorde mat.I kväll var vi in till min stora syster och åt räkmackor,MUMS så gott de är med räkor.Vi tog varsit glas vin till de var också gott.Nu slöar vi framför tvn.Känner att jag vill slöa riktigt nu tills jag ska börja jobba på måndag...

Pizza


Ja du vilken snäll stor kusse jag har...Igår så gjorde jag inge speciellt,så min son fick låna min bil in till sin kompis.Mot kvällen ringde min kusse och frågade om jag ville ha pizza,men jag hade ju ingen bli och var ensam hemma,och snäll som hon är så kom hon och hämtade mig..Sen åkte jag med min son hem igen..Ja de var så mysigt och trevligt hemma hos henne som vanligt..Nu ska jag åka och hämta min dotter och hennes kille för dom blir här resten av lovet nu.Nästa vecka ska hon praoa vid sin killes fosterföräldrar så då blir hon där nästa vecka.Ja gud så tomt de ska bli när hon blir borta en hel vecka...Men jag ska ju börja jobba så jag får nog full sjå med mig själv säkert hahaha..

tisdag 28 oktober 2008

Bloggen 1 år

Idag för ett år sen så startade jag upp min blogg..Ja vad tiden går fort när man har roligt..

Barn mm

Den 10:e november ska jag med min dotter till Avesta lasarett,de blev dit jag får åka med henne när hon ska rönga halsen,och samma vecka på fredag ska jag på begravning i Krylbo...Ja de blir mycket då..

Jobb

Börjar jobba på måndag den 3:e november.

Jiiiiiiiippppiiiiiiiiii - Äntligen


Äntligen så har jag fått tillbaka min gammla blogg sida,ja krånglar man tillräckligt länge så går de...Men fråga mig inte hur jag gjorde men den kom i alla fall tillbaka.Vet väl lite hur jag gjorde men inte allt hahhahah..ja skönt i alla fall för nu kom de ju grejor tillbaka som varit borta.

Inge jobb

De blev inge jobb för min son men han verkar då inge lessen för de,han har inte gett upp hoppet att få jobbet han sökte.Men men de är ju bra,han sa att jag får väl nå jobb såsmåningom,men de hade ju varit skönt om han fått jobb på hemmaplan...men men den som lever får se. Ja tur att han i alla fall inte deppade ihop...

måndag 27 oktober 2008

Lördag & Söndag


har inte gjort så mycket i helgen,de har ju varit så dåligt väder.Men i lördags bakade jag bullar.Min dotter har haft sin kille här över helgen.Nu har hon åkt till han och kommer hem på onsdag.Söndag var jag på party lite och köpte spa tvålar.De var trevligt och roligt, de är alltid roligt att träffa lite folk och fika och prata och ha trevligt en stund.Ja och nu är de måndag igen,de är sista veckan som jag är ledig nu,på måndag börjar jag att jobba..Håll tummarna att de går bra.Känner mig lite orolig på hur de ska gå,för jag har ju huvuvärk nästan jämt men men de går nog bra...