lördag 18 juli 2009

Lördag kväll


Nu är vi på kalas, har fått god mat och fika som alltid så är min kompis duktig med både mat och bak. Så allt har varit mums. Nu festar dom andra ute på altan, men drygt med fyllhundar när man är nykter inte min melodi hahhahahhahhaha..Men nu har jag fått låna en dator nu så jag sitter hellre vid den hahahha..Men de är trevligt ändå. För jag sitter med tonåringarna som är nyktra SKÖNT..Jobbigt att sitta med fyllhundar när man är nykter..

Vet inte vad de blivit med mig för jag tycker inte de är så kul att festa lägre. De jag kan tycka är kul är om de är tjejfest, men bara de inte är för ofta.Vet inte heller vad jag ska dricka heller längre för jag tycker inget är speciellt gott längre.Men men de är som jag brukar säga att jag har festat och härjat så mycket innan jag fick barn, så jag har gjort de mesta och att festa är inget jag saknar faktiskt. Men när jag är ut så har jag ändå roligt de har jag jämt, men de är som mina ungar säger att de är ingen stor skillnad på mig om jag är nykter eller berusad. Kanske därför jag inte har så stort festbehov hahah, livet är roligt ändå..

Hej och hå vad folk fyller år...

Ja nu har min storasyster fyllt 46 år, hu vilken gammal tant hon har blivit...Var dit på kalasfika igår kväll, gött och trevligt.

Idag ska vi hela familjen till min kompis och få grillat, för där är dom fyra stycken som fyller år nu i juli..Ska bli trevlit,mysigt & gött.

Ja så mycket mera händer inte i mitt liv just nu för tillfället. Måste ta tag i pappa flytt också som inte blir de lättaste men men de ska göras, och bara han är därifrån till vintern så är de bra..

fredag 17 juli 2009

Rolig historia

Vet inte vad de är med denna historia men jag tycker den är så jä...bra

Året är 2006 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet. Figo, Ronaldo och Z tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.
De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då:
"Figo, vad är det bästa med fotboll?"
Figo bugar sig och svarar:
"Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar
då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida".

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?
Ronaldo svarar lite försynt:
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".
Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.".

Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"
Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:
"Du sitter på min stol".

torsdag 16 juli 2009

Glad nyhet


Ja idag blev jag faktiskt glad. De började med att jag skulle ringa och gå ur A- Kassan, men jag tänkte att jag ringer till min kontakt på arbetsförmedlingen och hör vad han tycker om de. Han rekomenderade mig att gå ur. För de jag ska betala i A-kassa går ju rakt upp i himlen. För jag får inte stämpla mina 25% som jag är arbetslös. Mina dagar är slut mm mm. Ja ja och när jag hade han på tråden så frågade han om hur läget låg till för mig just nu. Så de blev bestämt att jag ska ut på en praktikplats i september någongång, de blir 6 månader. Så de ska bli skönt att komma ut igen. Jag sa att jag ville vara på affären jag var på förut i 6 månader och vi får se om dom tar emot mig. Håll tummarna för de...

Hej alla


Ja här rullar livet på. Igår var jag till min kompis och åt räkor och drack vin. De var så mysigt och trevligt, man skulle göra så oftare. Vi satt ute hela kvällen på hennes altan och mös. De blev inte så mycket vindrickande men räkor,fika och desto mer av de.Min son var chafför, de är skönt att han vill skjutsa på sin mamma ibland.

Idag har jag haft besök av mina älskade kussar, lillkussen och storkussen som jag kallar dom för. Ja de är så kul när dom kommer och hälsar på. Så jag har varit riktigt social i två dagar nu...

onsdag 15 juli 2009

Bröllopsdag


Idag ska jag och B ut och äta. Vi har varit gifta i fjorton år idag. Ja vad tiden går fort, den bara susar iväg.

I kväll sen ska jag till en kompis och äta räkor och dricka lite vin. Vi har inte träffats och haft en pratkväll på jättelänge, ska bli mysigt och kul.

Så detta blir en jätteskön dag och kväll, först slipper man laga mat, och sen får man umgås och ha lite mysigt med en vän också. Ja en riktig latdag/kväll blir de.

tisdag 14 juli 2009

Fint väder


Nu har de varit fint väder i några dagar, de har ju inte regnat i alla fall, så nu har jag rensat blommorna på altan och vattnat dem. Skönt när de inte regnar de är ju inte kanonvarmt men de är skönt ute nu.

Tisdag


Ja vad har hänt sen sist, inte mycket hahaha. I söndags var min kompis och hennes gubbe hit och fiakde kul att han var med, de är sällan han är med. Ja sen rullar dagarna på som bara den. De kommer vänner och familj hit på fika titt som tätt, så dagrarna går. Idag ska min dotter och hennes kille hem till han några dagar sen kommer dom tillbaka på torsdag. Snart kommer min lillkusse hit men har inte lillkorven med sig, men kul att hon kommer ändå.

söndag 12 juli 2009

Söndag


Nu i kväll har jag sovit middag mellan sex och sju på kvällen, så i kväll kan man väl inte sova.

Klockan elva så kom vi hem från middagen igår kväll, mums vad de var gött med mat. Min moster, hennes gubbe och min kusin som bor ca 50 mil härifrån var där. Jättekul att träffa henne. Jävla vad de regnade när vi åkte hem igår kväll såg knappt vägen.