lördag 9 januari 2010

Lördag

Ja nu var de lite update igen då. Torsdag kväll var jag och hämtade dottern vid tåget, skönt att få hem henne igen. Men de är väl lika bra man vänjer dig för till hösten ska hon iväg på skola..Ja vad har jag gjort mera då, jo jag har städat lite också men inge mycket. ja livet rullar på i kylan, man har nästan gått i ide. Vem vill vara ute nu inte jag i alla fall.. De blir lite långtråkigt när man inte kan vara ute och ränna runt haahahha.. Men de kommer ju en vår också. Man får väl ut och gno då da..

Sitter och väntar att min lillkusse ska komma, få se om hon dyker upp. De är väl de som händer idag. Ikväll ska vi ev åka till mamma och hälsa på en stund. Ja få se om man vill ut i kylan...

SEE YUO..

onsdag 6 januari 2010

Lite update..


ja nu har de gått några dagar igen. Jag har väl inte gjort så mycket i kylan, men har ändå varit in på byn två gånger i alla fall denna kalla vecka. Fikat vid mamma och vid syrran. Mamma och Jo har också varit hit. Så lite social har man då varit i alla fall fast man nästan inte kan sticka näsan utanför dörren..

I morgon ska jag hämta dotter vid tåget, ska bli skönt att få hem henne igen, hon har väl varit och friat.. Sen börja skolan på fredag fattar inte att de börjar en fredag, gud så dumt men de har väl med x antal skoldagar att göra men ändå..Ja ja nu börjar vårterminen fy vad fort de går, snart ska dottern iväg också till gymnasie. jaja den dagen den sorgen men den närmar sig med stormsteg.

måndag 4 januari 2010

Måndag

Här springer dagarna iväg i en väldig fart.. igår var min lillkusse hit med sin gulleplutt..Vi käkade och sen bakade vi pepparkakor, han är duktig att baka lilla W. De blev goda kakor MUMS. Ja jättekul att de kom de var länge sen vi träffades så här. De blir mycket när de är jul och nyår, så man hinner inte träffa så mycket folk då, alla har fullt upp med sitt då..

Ska in till byn idag och vara lite social hade jag tänkt, har inte träffat min kompis sen innan jul. Men nu är de dags att börja vara social igen känner jag..

Ha en bra dag alla