lördag 14 februari 2009

Lördag

PUSS & KRAM & NYP I STJÄRTEN PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

Toradag - Lördag

Ja nu kommer lite uppdatering av dagarna som gått.Torsdag:


Då jobbade jag som vanligt som jag gör på torsdagar. Sen bar de iväg på kalas min kompis dotter fyllde år,så vi var dit på god fika som vanligt och trevligt. Sen efter kalaset så skulle min son hem och sova,för på natten skulle han och min kompis ungdomar åka ändå till Umeå. Min kompis dotter har köpt en (hund) bolonka där uppe.De drog i väg på natten och kom hem sent på fredag kväll igen,de hade gått bra för dom att åka 132 mil tur och retur.De turades om att köra och dom var ju tre som kunde turas om att köra. Ja men nu är dom hemma igen.Jag ska dit i morgon och kolla på lilla valpen,den skulle vara så gullig så...Ska bli kul att se den jag älskar hundar.
Fredag:


På fredagen när jag kom hem så gjorde vi mat sen bar de iväg igen. Skjutsade in min dotter till byn. Så innan jag åkte hem så var jag in till min kusse och fikade och snackade en stund.De var trevligt och mysigt som vanligt.

Lördag:

Jag sov länge idag för har varit sliten för de varit så mycket efter jobbet denna vecka.Ja de märks att man är klen för man orkar inte mycket innan de tar en på nå vis. Nog om de. Städade på dagen idag för de dansade dammråttor överallt och jag var trött på att se dem dansa. Så jag har dammat ordentligt nästan överallt,ska ta de sista i morgon om jag orkar. Gubben tog golven i alla fall så då slipper man ju de. Ja och nu till de roliga som jag varit på idag. De var GALEJ de är något som våra entusiaster(Säkert felstavat) fixar vartannat år. I år var de Westerntema och kanon roligt som vanligt har skrattat mycket ikväll. även våra körer är med de är barnkören,ungdomskören och vuxenkören.Dom är utklädda på temat som är. Min kompis var utklädd till kossa hahahhaa...

onsdag 11 februari 2009

Söndag - Tisdag


Söndagen bjöd på kalas hos min storasysters äldsta son som fyllde 16 år. Sen gjorde jag inge speciellt mmera den dagen.

Måndag var jag på verksamhetsrådsmöte på skolan,de är ett råd som får vara med och påverka ungarnas skolgång,jättebra möte och en underbar rektor. De är rektorn och en lärare som är med på mötet + vi i verksamhetsrådet.Efter mötet följde jag med min kompis hem och fikade tills sent på kvällen.De var så mysigt och trevligt som vanligt.De är skönt att sitta och fika och prata lite.

Igår var jag bara hem en sväng efter jobbet,sen bar de iväg till Annexet som de heter,för att hjälpa till att göra i ordning till en utställning som de ska ha.De är fotbollsklubben som fyller 100 år i år,och med de så ville de ha en utställning. Åkte hem och gjorde inte så mycket mera än att somna på soffan hahahhah..

Idag är jag ledig och de är skönt,känner mig sliten så jag sov ända till halv tio,men gick inte upp förrän efter elva ändå, jag låg och läste min spännande bok.Ja nu sitter jag vid dator innan jag lär ta tag i livet igen,men de blir nog inte mycket gjort idag heller som de känns är så trött.