fredag 19 november 2010

Fredag igen då..


Ja då var de helg igen då. Här tycker jag att dagarna och veckorna rusar iväg. Fast man inte gör så mycket. Men men jag söker jobb och letar jobb som en galning men men hittar inget puh puh. Börjar bli drygt.

Men men i morgon ska vi ha lite kalas för farsan, ska bli kul har bjudit hit hans syskon som bor på byn. Dom är ju så många så vi skulle inte få plats. Ska bli kul att träffa pappas syskon. De blir smörgåstårta sen fika.

Ja i kväll är de Dobidoo och Idol som gäller. Sen hämta dottern som ska på fest puh puh men henne ska jag hämta i natt. Så de blir att ställa klockan i fall man somnar i från allt. Hahaha. men då skulle väl dottern bli glad.

onsdag 17 november 2010

Puh Puh


ja just nu så känns de så, men de känns väl bättre idag. Blir så jä.. trött.. Man ska ut på arbetsmarknaden men får inge hjälp till de. Ville börja plugga så jag har sökt en kurs på Högskolan, men får inge ekonomisk hjälp till de. Men men de kan jag i och för sig förstå. Men då har man ju ingen chans känns de som. Kan inte ta mera studielån än vad jag redan har sen förut. Så de är bara att bita i de sura äpplet och sätta sig på röva de är ju den hjälpen man får. Men men inget att göra åt. De är så regeringen vill ha de, vi ska ut och jobba men de skapar inte så arbetsgivare vill anställa.

ja nu har jag fått gnällt av mig en sväng då, så nu känns de mycket bättre.