lördag 28 mars 2009

Lördag kväll


Nu har jag och min son varit och fikat vid min mamma. De var så gött så mamma hade gjort en tårta i långpanna den är så god.

Senare i kväll ska jag kolla på Robison faktiskt, kollade inte på de senaste säsongerna som varit förut. Men i år så började jag att kolla igen. Så tänkte kolla på denna säsong. Tyckte de faktiskt var bra denna gång de är ju lite hårdare för dom detta år. Tyckte de var ett jä..gnäll i första avsnittet,fattar inte att dom söker överhuvudtaget. Jag skulle då inte utsätta mig frivilligt för de som dom utsätter sig för. Tänk att nästa vara hungrig jämt och ständigt bara de skulle jag nog inte fixa hahahahhhaah + allt annat dom får utstå. Ja kanske när jag var yngre då kanske man hade sökt om de hade funnits. Man var mer äventyrlig då på nå vis och ville uppleva saker, och bevisa för sig själv vad man klarade av. Man trodde ju att man var odödlig och oövervinnerlig hahahah, men idag vet man bättre...ELLER...

Lördag


PUH PUH...Nu har jag städat och fy fan vad drygt de var, de var som ett hårt gympapass kändes de som haha. Men de är skönt när man är klar med städningen i alla fall. Så de är ju bra att de känns skönt efteråt..

Nu i eftermiddag ska jag ner till min mamma och få lite fika, hennes gubbe fyllde år i torsdags och de ska bjuda på fika.

Sen ska jag väl inte göra så mycket mera idag känner jag. I morgon ska jag hämta hem min dotter igen. Sen är de måndag och jobbarvecka igen. En jobbarkompis och hennes 6 åriga dotter ska åka till Thailand på semerster i tre veckor. Gud så skönt de skulle vara att få följa med och vila ut odentligt. Och framförallt få sol och värme och komma bort från vardagen.

torsdag 26 mars 2009

Luften har gått ur


Puuuuuusssssst de känns som luften gått ur mig, är så trött så jag är medvetslös känns de som. Har ju varit sjuk i nästan en vecka vet inte om de kan bero på de...De är väl många faktorer som spelar in tänker jag...Först har man varit sjuk sen har man fått reda på att jag inte får vara kvar på jobbet, som jag har trivits så bra med.Så de blev att kännas så hopplöst en stund, men de är som jag säger att man vänjer sig att vara hemma igen. Och som de känns nu så kvittar de att gå hemma igen i och med att jag är så trööööööööööttt zzzzzzzzzzz.......... Men de blir bra detta bara den värsta tröttheten lägger sig. är inne i en sämre period nu också med mer värk och med ledvärken också. Oj vilket gnällinlägg detta vart men egentligen är jag en positiv människa. Men jag måste ju också få ha mina prioder också hahaha.. Men känner att man har kämpat så mycket sen man kom hem från lasarettet, och arbetsprövat i flera år och varit tillmötesgående med alla förslag som både arbetsförmedlingen och försäkringskassan har bett mig om. Vissa förslag har varit omöjliga från början, men man har provat och blivit mycket sämre och fått gått hem igen.. Och när man äntligen hittar ett ställe att vara på som fungerar skapligt bra, så kan varken arbetsförmedlingen eller försäkringskassan hjälpa mig..

Jag ringde både till Försäkringskassan och arbetsförmedlingen och frågade här om dagen, vart jag ska vända mig för att få hjälp. Men de bara hänvisade till varandra. Så som sjukskriven har man ingenstarns att vända sig till någon som kan hjälpa en annnan. Man är ganska rättslös som krockskadad hahhaha. Jaja de är bara att bita ihop och härda ut. Man får vara glad att vi man överlevde den svåra bilolyckan med detta handikapp som ändå gör att man har ett ganska normalt liv ändå.

Ja nu har jag gnällt lite igen så i morgon så känns allt bättre igen. Vet inte vad de är med mig men jag deppar inte speciellt länge nu för tiden. Livet har väl lärt en att de är ingen ide, de blir inge bättre. De är lika bra att vara positiv och leva och försöka må bra, de underlättar ju ändå trots allt.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå och sussa så man är FIT FOR FIGHT i morgon igen.....

Onsdag kväll


Ja igår var jag med på mötet som de hade på jobbet, de var jättetrevligt och mysigt. Vi åt våfflor/chokladvåfflor och fikade. Sen hade vi möte efter de. Ja som sagt trevligt och mysigt. Kommer att sakna dom verkligen, men de var som jag sa till en jobbarkompis igår att jag får väl komma ner och fika med dom ibland..Kom hem ganska sent så de var att varva ner en stund och sen gå och lägga sig..

onsdag 25 mars 2009

Min lediga dag


Ja idag har jag läst ut en bok igen,jag är en riktig bokmal faktiskt. Sen har jag skurat badrummet, de var behövligt.Vet inte hur jag blivit men de skulle behövas att städas mera hemma hos mig,men krafterna räcker inte till. Ja ordning de har jag men de är värre med städning. Men tycker om när de är städat ändå....

Ikväll ska de ha möte på jobbet med fika, jag behöver ju inte vara med men jag går dit ändå. De är så härliga mina jobbarkompisar så de är kul att träffa alla på en gång. Vi ska vara hemma hos en jobbarkompis och ha möte och fika. De ska bli kul. Inte ofta man träffas alla på en gång, alltid är de nån som är ledig när man jobbar.

Ja så mycket mera har väl inte hänt idag, vet inte vad dagarna tar vägen egentligen, men jag fyller då mina dagar ändå fast jag inte tycker att de händer så mycket. I morgon är de jobbardag igen.

tisdag 24 mars 2009

Tjohoooooo...


Ja nu har man jobbat två dagar igen,men de går väl lite på halvfart,men känns skönt att man är igång igen efter förkylningen..Men de är många som går på halvfart på jobbet, de är fler än jag som är förkyld men inte däckad...

Idag efter jobbet var jag och min kompis och fikade efter jobbet, och som vanligt så fikade vi i flera timmar. Hon åker till Thailand på fredag så nu får jag inte se henne på två veckor SNYFT, men jag överlever nog de också. Skönt jag har mina gulliga jobbarkompisar att tjata på hahahha...

I morgon är de min lediga dag igen skönt, sen får man hoppas att man är frisk som en nötkärna på torsdag igen..

söndag 22 mars 2009

Jobb


Ska nog jobba i morgon hade jag tänkt..Är inte riktigt 100 men i och för sig de har man ju aldrig varit. Ja få se hur de blir de visar sig hur jag mår i morgon när klockan ringer...

På bättringsvägen


Ja nu är de söndag och jag är på bättringsvägen,men har fortfarande ont i huvudet. Ja få se hur jag mår i morgon,mår jag bättre i morgon så är de bara att börja jobba igen. Men de visar sig i morgon, men blir de bättre än så här så är de bara att köra igång igen. Har i alla fall varit på benen hela dagen idag i alla fall. Ja fy vad de är jobbigt att vara sjuk när man inte varit sjuk på flera år. Ja men de är ju en annans tur också så är de,och man kan inte stå emot sjuldomar,har haft jobbarkompisar som gått och snorat så de är ju inte konstigt att man blir sjuk till slut.

Idag var min kusse ut och hälsade på med nästan hela familjen,sonen hennes var inte med för han fick inte plats, hennes äldsta dotter var med och hennes kille + gubben och yngsta dottern, älsta dottern har varit hemma över helgen och hälsat på. De är alltid lika kul att träffa henne. Hon är så mysig på nå vis. Ja alla hennes barn är mysiga...

Ja nu ska jag gå och ringa lite samtal....Hej då så länge....