lördag 13 februari 2010

13 Februari


Ja vad har hänt sen sist, de är väl en hel del. Har varit på utvecklingsamtal för dottern och de gick bra. Håller igång lite med träningen än, men nu när jag varit dålig så har de blivit mindre, men tar nya tag på måndag igen om jag är bättre.

Har fått papper från försäkringskassan, så nu har jag 50 % sjukbidrag till november 2011. De känns bra sen blir de ny utredning, vad som blir de andra 50% de visar sig. Men känner ingen panik.

Har fixat konto, id och kort till dottern så nu är de klart, tror hon tycker de känns kul. Blir även lättare att sätta över hennes månadspeng också för den delen, så bara fördelar med de.

Har även hunnit med att vara social också, varit till kompisar och fikat. Sen har jag haft kusiner här som hälsat på, och lillplutten så klart eller lillkorven som jag kallat han förut, men han är ingen liten korv längre. Ja även så har jag haft kompisar och familj här också som hälsat på också. Ja så nu är ordningen återställd igen för nu är de ju inte så kallt så de händer ju mera då.

Idag är de lördag och jag håller på att försöka få någon ordning i huset också. De behövs i bland de också. Kroppen mår väl inte så jättebra men knoppen mår bättre i alla fall och då känns livet lite lättare att leva..

De är svenska rally här idag men jag är inte ute och kollar något. Skulle varit en vända på byn och kollat men men jag överlever nog hahah..

Nu ska jag fortsätta få ordning på torpet, så ha de bra så återkommer jag om ca en vecka igen. Tänkte att försöka uppdatera bloggen i alla fall en gång i veckan, de händer ju inte så mycket för en annan i livet just nu.