lördag 26 december 2009

latdag.zzzzzzzzzz.. Annandagen


Jävlar vad jag latat mig idag, sov middag i tre timmar, sen var de dags igen efter någon timme, men gud så gött. Zzzzzzzzzzzzzzz. Men nu är jag vaken igen, så nu kan man väl inte sova sen när de är dags att lägga sig, ja skit desamma skönt var de att zzzzzz.

Har inte varit utanför dörren idag, men de spelar ingen roll för de har kommit hur mycket snö som helst idag, så de var skönt att vara lat idag..

fredag 25 december 2009

Juldagen


Ja nu har man firat klart julen känns de som..Fast de är en dag kvar annandagen, men då händer ju inge speciellt. Julafton var lugn och skön SKÖNT. Alla nöjda och glada för mat och klappar..

Idag har jag inte stuckit ut näsan utanför dörren, men de var så kul här mot eftermiddagen, då kom Lill J och hälsade på en stund de var så roligt för de var länge sen. Hon var hem en snabbis över julen. Har även firat sonen som fyllde 21 år idag, så de var fika nu på sen eftermiddagen. När fikat var över så drog sonen ut på fest. De verkar som att Juldagen fortfarande är bästa dagen att gå ut, tror alla ungdomar i bygden ska ut i kväll.. De var ju lika för en annan när de begav sig. Dottern har åkt till sin kille, så de är bara jag och B hemma just nu..

Få se om jag ska hämta sonen när partyt är slut, vi bor ju som sagt 1,2 mil utanför byn, och han bor fortfarande hemma för de är inte lätt att få nå jobb i dagens läge. jaja jag lider inte av att han bor hemma i alla fall..

söndag 20 december 2009

Söndag

Ja nu är de söndag igen och snart jul, vad skönt och kul med jul. Lyserna är satta i granen, dottern och jag ska klä den någon dag till veckan hade vi tänkt.. Ska snart rullar köttbullar och frysa in till julafton.. Så de blir köttbullar till middag idag också..

har åkt skidor framför tvn hela förmiddagen puh puh vad svettigt.. de är väl de jag gjort idag..men de litar på hahah