fredag 7 december 2007

Ljusparty



Nu har jag varit på ljusparty hos min kusin, de fanns mycket fina ljus med dofter, jag köpte några ljus med dofter.En doft luktade jul och den andra luktade tuggummi typ hubba bubba.Så nu blir de att lukta jul och tuggummi hemma hos mig.

torsdag 6 december 2007

Vänner



Igår var jag ute och var lite social igen, känner att man behöver de emellanåt, fast man är så trött och dålig så man nästan inte håller ihop.Men de är skönt att man har sina vänner ändå, dit kan man gå hur man än mår och känner sig.Man är alltid välkommen oavsett i vilket skick man kommer.I kväll ska jag på ljusparty hos min kusin de ska också bli roligt. I morgon fyller min dotter 13 år, nu blir hon tonåring PUH hur ska de bli, hon har varit tonåring ända sen hon ut kom haha...

tisdag 4 december 2007

Bokserie

Författare Anna Jansson
Böckerna handlar om en kvinnlig kriminalinspektör som heter
Maria Wern.
Hon löser mord i svensk miljö.
I denna ordning ska man läsa böckerna
om man vill hänga med från början.

Stum sitter guden 2000
Alla de stillsamma döda 2001
Må döden sova 2002
Silverkronan 2003
Drömmar ur snö 2004
Svart fjäril 2005
Främmande fågel 2006
Pojke försvunnen 2007

Böcker





Har nu börjat läsa sista Harry Potter boken, de började med att jag började att läsa de första böckerna högt för min dotter, när första boken kom ut. Sen läste jag 5 st böcker för henne högt, men när 6:e boken kom ville hon inte att jag skulle läsa mer för henne.Så den boken läste jag själv. Så nu måste man ju läsa sista boken och se hur de går för Harry Potter och gänget.Ja jag tycker att böckerna varit bra och de är något jag kan rekomendera att läsa fast man är vuxen.. Ska man läsa dom i följd ska man läsa i denna ordning:

Harry Potter och De vises sten (1999)
Harry Potter och Hemligheten kammare (2000)
Harry Potter och Fången från Azkaban (2001)
Harry Potter och den Flammande bägaren (2001)
Harry Potter och Fenixorden (2004)
Harry Potter och Halvblodsprinsen (2005)
Harry Potter och Dödsrelikerna (2007)

En ny dag




Idag har jag varit till tandspecialisten med min dotter, de tog under fem minuter att tala om att allt var bra.De var väl mest hon själv som ville ha tandställning men de tyckte inte tandis.Hon hade tandställning för några år sedan men de skötte hon inte så så kan de gå när man inte skötte de förut, då får man ha en sned tand..Sen har jag varit och ombesikta bilen så nu går den ett år igen då.Och allt detta har jag åkt 12 mil för PUH, jag var så trött när jag åkte hemåt så jag trodde inte att jag skulle ta mig hem.Men nu är jag hemma och ska gå och dricka en kopp kaffe få se om jag får någon ork tillbaka.

måndag 3 december 2007

Idol


Kollar på idol varje vecka tycker de är så bra.Nu är de bara att hålla tummarna att AMANDA vinner på fredag, jag tycker de är en sån härlig tjej och duktig att sjunga är hon också....HÅLL TUMMARNA

Julskyltningen

Ja som sagt var jag på julskyltning i går i våran by.Jag åkte dit när de började bli lite mörkt så de blir lite stämmning. Köpte bara lite småplock och godis.Men jag vann andra pris i ett lotteri, och de var en korg med massa smått och gott i, provsmakade alla sorter när jag kom hem haha, undra på man ser ut som en julgris haha.Men ett tag så spöregnade de mitt i vintern ja de är upp och nervända världen.

Rummet




Nu är vardagsrummet klart, de är svårt att se helheten men de blev jättebra tycker jag själv. Nu är de bara tavlorna som ska upp sen är de helt klart.Före var de en ful vit tapet som satt på väggen när vi flyttade in. Nu är de en fondvägg med vit struktur och en terrakottagul i övriga rummet.De blev varmt och skönt i rummet.

söndag 2 december 2007

Första advent



Nu är de första advent och julen närmar sig, snart ska jag på julskyltning och kolla om de finns nå julklappstips. De är så mysigt när de är advent.

En vinterbild