torsdag 23 april 2009

Torsdag

Ja de händer inte så mycket just nu i mitt liv. Igår var vi hela familjen till min svärmor och ungarnas farmor med present, hon har fyllt 70 år. De var en trevlig stund vid svärmor. Tror hon blev glad för vinet och blommorna.

Ja idag har jag skjutsat min dotter till bussen, skolan har varit in och kollat på gymnasielinjer idag, hon blev intresserad av Transport och Handelsprogramen. Bussen gick tjugo i sju så jag gick upp klockan 6 PUH PUH. Men sen åkte jag hem och la mig innan jag skulle upp igen och jobba, höll på att dö när klockan ringde sen vid 9. Var ju pigg vid 6, men men man blir tröttare när man somnar om.

Ja just nu är de lågsäsong på jobbet, de är så lite folk och så lugnt så. Men men de är fortfarande roligt ändå att jobba fast de är lugnt. Min son sa igår när vi var in och handlade att de kändes som tiden stannade när vi kom in på affären, så då kan ni tänka vad lugnt de är..hahha..

Senare i kväll ska jag och dottern hämta hennes kille vid tåget, han blir här hela helgen. I morgon kommer min kusin från Norberg hit och hälsar på, sen ska hon och jag på tjejfest hemma hos en annan kusin till mig på kvällen, sonen har lovat att vara chafför, ska bli trevligt faktiskt att träffas och äta gott och dricka lite vin, man blir väl berusad på en gång, de var så länge sen jag tog något. Ja kussen från Norberg stannar till söndagen de ska bli kul att hon kommer, vi har inte träffas sen i somras.

onsdag 22 april 2009

Nedräkningen


Ja nu har jag börjat min nedräkning när jag slutar på jobbet, är mer förberedd mentalt nu. Så de var ju tur att jag fick en extra månad att förbereda sig på...För hade jag fått tvärsluta så hade de nog blivit jättejobbigt, de har varit jobbig men nu känns de bättre. De brukar ju göra de när man får förbereda sig.

Ja i morgon är de min lediga dag och efter de så har jag 6 arbetsdagar kvar. Ja vad 6månader har gått fort,tycker inte de var länge sen jag började. Ja ja men nu är de slut på de roliga, nu är de en ny fas igen. Ja så här får jag väl hålla på nu framöver i livet, så de är väl lika bra att vänja sig, fast de blir svårt att åka karusell med jämna mellanrum utan att bli yr i bollen hahah...

Ja nu blir jag väl hemma ett år ca,om jag inte hittar ett jobb på 25 % då, men just nu ser de mörkt ut. Men de är synd nu när man kommit igång och så och vant sig med att jobba. Sen ska man gå hemma igen och sen när man får nå nytt så får man börja om från början, man får ingen stabilitet i varken kroppen eller själen.

Jag har funderat länge på att börja skriva en bok, men än så länge är de bara en fundering. Har den i huvudet men får inte ner de på pränt och får inte riktig till de heller. Ska kolla om de kanske finns någon skrivarkurs man kan läsa på nätet. Så man får lite tips. För man vill ju att de ska bli bra. Ja få se om de blir någon bok i framtiden de visar sig..

måndag 20 april 2009

Måndag


Ja nu är de en ny arbetsvecka igen.. Idag efter jobbet så var jag in på bibblan och fiakde lite med hon som jobbar där. Sen bar de av hemåt sen har jag väl inte gjort så mycket mera. Hade kaffegäster en sväng nu på kvällen..Plockat reda på tvätt ja de är väl allt..

Jag sitter nu och funderar på mitt liv, och på framtiden. Har mailat till folk om de vet någon som vill ha mina tjänster. Har skrivit att jag är en krockskadad kvinna i mina bästa år, med 25% arbetsförmåga..hahahha ja hoppas att jag får napp på nå jobb så småningom. Ja de visar sig hur de blir. Men nu är de så att jag jobbar denna vecka, och 4 dagar nästa vecka. Sen bli jag att gå hemma igen, men men jag har ändå förberett mig mentalt nu. Så de känns inte lika tungt länre,som de gjorde i början när jag fick reda på att att jag inte skulle vara kvar på Coop. Då kändes de som jag blev en utsugen ballong, men nu är de luft i ballongen igen gud så skönt. De är jobbigt när luften tar slut.

söndag 19 april 2009

Söndag dag

Ja nu är de söndag igen och i morgon en ny jobbarvecka..Idag har jag mest suttit framför datorn och softat, kollat bloggar och beställt grejer till våra cyklar som ska göras i ordning. Gubben gjorde Lasange idag, de är han bäst på och stuvade makaroner så de får han jämt göra, för jag är bäst på annat...

Ja som ni vet så lånar jag ungarnas datorer när de är lediga, ska försöka fixa min till veckan. Har inte gjort mig någon bråska när jag har ungarnas. Men lite skönt att den varit trasig hahha har inte suttit lika mycket framför datorn nu när min är paj.

Här är de fint väder med sol men kalla vindar, så de är inge skönt att vara ute när de blåser