torsdag 20 januari 2011

Ny dag då nya tag..


De händer inte så mycket i mitt liv just nu, dagarna går och livet består. Är in på kursen en gång i veckan, söker jobb mm. men inge napp.

Idag har jag varit på begravning en farbror till mig har dött. Inge rolig tillställning att gå på, men ändå nödvändig tycker jag, tror de är bra att man får ta farväl. En fin begravning var de i alla fall.

Jag läser fortfarande mycket böcker, nu har jag börjat med deckare igen. Så ska bli spännande att lägga mig i kväll :) Ha de bra alla ute i spacevärlden..

tisdag 18 januari 2011

Tisdag


ja ny dag och nya tag. Börjar känna mig pressad och stressad av att inte få nå jobb. Söker och söker men men inga napp, de är ingen som vill ha en känns de som. Men GRATIS arbetskraft de vill dom ha, men en annan vill ju ha jobb så man får lön, men då är man inge intressant. TYVÄRR. Men så ser de ut i samhället idag när man är arbetslös.

Men de är ju så när arbetsgivaren vet att de går att få praktikanter och FAS 3 are som inte kostar något. FAS 3 får man även 5000 kr i månaden för att ta emot.. Ja så ser verkligheten ut i samhället. Undra på att de inte vill anställa folk. Till råga på de så är jag även arbetshandikappade och kan jobba 50 %, men de skulle även få hjälp att anställa mig med lönebidrag eller nystartsjobb. Men varför ska dom göra de när de finns gratis arbetskraft.

Ja de är inte konstigt att självmorden har ökat när de är sån utslagning och utnyttjning i samhället, men de är de ingen som bryr sig i. Inte för att jag går i självmordstankar, men förstår de som inte orkar med. Läste även i tidningen idag att barn som har föräldrar som blir vräkta har ökat, och de berodde stor del på utförsäkringen från Försäkringskassan.. Ja de är ingen som tänker på barnen.. Men är de någon som tänker på de utslagna överhuvudtaget idag.

Läste en bra insändare i tidningen idag. Att förut fanns de skinnheads med sina kala skallar som sparkade på de som redan låg, idag heter han Fredrik R och är stadsminister i Sverige, han sparkar också på dem som redan ligger. Tyckte de var klockrent.


Ja detta var inget glatt inlägg men vill bara tala om hur de ser ut i Världssamhället Sverige idag. Ha de bra alla där ute i internetvärlden.

PS: Måste bara tala om att jag inte är arbetsskygg vill ha ett jobb.. Men har vissa handikapp efter en svår bilolycka, de syns inte utanpå som tur är. Men de känns i kroppen..