lördag 10 april 2010

Hej alla


ja vad har hänt sen sist, ja de är väl inte så mycket vad jag kan förstå. Men minnet är bra men kort.

Men min pärla har varit trasig, men idag så var de fart på den igen och inte blev de dyrt heller SKÖNT,och gubben tvättade den också, skönt för då slipper jag åka till stan och tvätta den. Jag kan ju inte tvätta den själv för hand, jaja kan kan jag nu men de är inte värt smärtan så då brukar jag passa på när jag är till stan.

Sen har jag varit in och hälsat på vänner och släktingar också, alltid trevlig att umgås med vänner och släkt. Ja livet rullar på med vardagsbestyr och allt vad de innebär..

Idag har jag haft huset fullt av folk, de är alltid trevlig. En av mina kussar har varit här och frissat mamma och storasyster. Dom blev så fina så. Hon är jätteduktig fast hon inte är utbildad, men väldigt intresserad.

Sen går mitt sjukbidrag ut den 3e maj, men har i alla fall fått halvtid i 18 månader. Men ska in till arbetsförmedlingen då, så de ordnar sig väl alltid med försörjningen.. PUH PUH.. Men de som är jobbigt är ju att de inte finns nå jobb till mig, som passar mina skador. För man vill ju jobba och tjäna lite pengar. Jag brukar tänka på de när folk är aviga för att man går hemma. Dom skulle gärna få byta ständigt ont och svag, och lite pengar så man har knappt råd att skita hahah.. Men de tänker dom inte på. Men de är väl för man inte ser ut som ett offer, och de syns inte utanpå, och då brukar jag tänka att tur man inte ser ut som man mår. hahaha. j folk kan vara aviga de skiter jag faktiskt i. Men man kan tänka lite elakt ibland att hoppas dom själv blir drabbade. Men egentligen så önskar jag ingen detta egentligen. Ja tur man är glad och positiv för de mesta i alla fall. De är väl de som ändå gjort att man är där man är idag. Ja fy fan jag känner att fy fan vad glad jag är att jag är den jag är. Love mee..

Ja ingen idé att gräva ner sig, då skulle man ligga många meter ner i backen, och vara en jordgubbe.hhah.. Ja jag är inte så deppig så länge längre när de drabbar en för man är ju inte helt befriad från de. Istället för att deppa i 1-2 veckor så håller de i sig 2-3 dagar, man har väl lärt sig att de är ingen idé, för de hjälper ju inte ändå. De är bara att bita ihop och härda ut.

Ja nu har jag uppdaterat och skrivit lite om vad som händer med mig. Ha de bra så syns vi snart igen..