lördag 24 november 2007

Vinter

Nu börjar vintern komma igång på allvar, de var -8 i morse när jag vaknade och snö fast snön kom igår.Igår var jag till Borlänge och handlade tapeter till vardagsrummet vi ska försöka vara klara till jul. Ja de är ju gubben som får göra de mesta jobbet jag hjälper till med de jag kan, men lite hjälp är bättre än inget.Ja fint blir de i alla fall.Men fy vad rörigt de blir när man håller på, men man får stå ut tills de är klart. jag har städat köket idag och satt upp gardinerna som vi ska ha till jul, adventsstakarna får vänta till veckan.Så köket är en frizon just nu så man får väl sitta där och glo haha

torsdag 22 november 2007

Social

Idag har jag varit ute och socialiserat mig hos vänner och släktingar, och då blir jag genast på bättre humör känner jag, ja tur man har sina vänner och släktingar.Igår var min yngre kusse hit igen med sin söta goa bäbis nu väger han 5,2 kg och är 56 cm lång, han är så trind och go och vad de luktar gott av små bäbisar, han är 1 mån och 1 vecka och 4 dagar. Och idag äntligen fick jag mitt efterläntade läkarintyg haha så nu får man se när man får pengar då, får väl leva på luft tur man är tjock och fet haha.

tisdag 20 november 2007

YouTube - Janis Joplin - Mercedes Benz

YouTube - Janis Joplin - Mercedes Benz

En underbar värld

Ja vilken underbar värld vi lämnar över till våra barn och barnbarn.

YouTube - What a Wonderful World - Louis Armstrong

YouTube - What a Wonderful World - Louis Armstrong

Mammografi

Idag har jag varit på mammografi för andra gången i mitt liv.Denna gång tyckte jag att de gjorde lite ont faktiskt är väl inte van att bli klämd på tuttarna på de viset.Hade en kompis med mig så vi var in på Mc Donalds och åt grillad kyckling och sen fikade vi också, ja alltid kul att sitta med en kompis och äta och prata + fika... Ja nu är de ca 2 år till nästa gång skönt.

måndag 19 november 2007

ABBA

inlägget nedanför med abba är en länk, så tryck bara på den så kommer de upp en video med abbas waterloo.När dom vann med den låten 1974 så var jag 8 år,och jag kommer ihåg de som de var igår, så nu börjar man bli gammal haha när man kan se tillbaka 33 år i tiden och de inte känns så länge sen. Man brukar säga att man börjar bli gammal när man börjar berätta för sina barn om minnen när man själv var liten haha, ja men man blir inte äldre än man gör sig haha.Men jag brukar berätta för mina barn så ja de är bara att erkänna man är inte 20 längre.
LYSSNA OCH NJUT...............

YouTube - ABBA Waterloo Melodifestivalen Sweden 09-02-1974

YouTube - ABBA Waterloo Melodifestivalen Sweden 09-02-1974

Måndag

Idag har jag varit och hälsat på en faster till mig och de var riktigt trevligt, vi skrattade och pratade och de var bara tok, men vad härligt de är.. I morgon ska jag in på mamografi och bli klämd på tuttarna igen. En kompis ska följa med och vara sällskap och de är skönt för de är ändå 12 mil fram och tillbaka, ja de är medaljens baksida av att bo på landet, allt åkande fram och tillbaka hit och dit så for man ska göra något, jaja men man har valt själv så man ska inte gnälla, men man måste få göra de i bland också.