fredag 18 februari 2011

Hej och hå


Ja vad har hänt sen sist, ja jag har varit till tandläkaren 2 gånger. Fick sån jä.. tandvärk, så jag fick en akuttid samma dag. Men de fick inte ut tanden då, de spela ingen roll hur mycket dom bedövade så tog de inte. Fick en tid 14 dagar senare för utdragning, då fick dom ut den i alla fall. De var här om dagen så är lite öm i munnen fortfarande, men skönt den är ute i alla fall. Ja fy fan för tandvärk..

Ja sen går livet sin gilla gång och de är ju skönt. Är fortfarande inne på kursen en dag i veckan, men nu är de bara tre gånger kvar. Ja inge jobb har man då fått. Men men de är som de är. Har i alla fall sökt hur många som helst. Ja ingen att gråta över men tråkigt är de.

Dottern övningskör så fort hon hinner och är hemma. Är och hälsar på släkt och vänner och de kommer även hit. Var till lillasyster och hälsade på 2 veckor på rad, kul att träffa dom, de blir ju inte så ofta. Men de blir väl mera nu när man ska åka med dottern till tandregleringen, hon har fått tandställning. Lillasyster bor på vägen hemåt, vi har 10 mil mellan oss, så de blir inte så ofta man ses. Men de blir de ju ändring på nu då. Hon har en liten kille på 10 månader, så han växer och blir så stor mellan gångerna man ser han.. ja de är roligt med bäbisar dom är så söta..

Nu är de fredag igen då, har börjat kolla på Lets dance tycker faktiskt de är bra. Frank A och rally Tina är mina favoriter. Kul fredagsnöje faktiskt