fredag 6 november 2009

Fredag


Har inte gjort många knop idag.Har skjutsat min dotter till tåget 6 mil tur & retur. Fy vad slaskigt de var på vägen några mil, men nu har man kört i den första halkan och överlevt hahah, så nu är de gjort för denna vinter. Tycker de är så jobbigt med första halkan när vintern kommer, de har jag tyckt ända sen jag fick körkort när jag var 18 år..

Ja vad gör jag nu, har nyss läst i min bok som jag läser just nu, är snart klar med den..Ja gör inte så mycket har haft huvudvärk hela dagen idag, så idag vet jag att jag har ett huvud, man får vara glad att man har ett huvud att ha ont i hahahah.. Ja man vet då att man lever i alla fall..

torsdag 5 november 2009

Torsdag


Fy vad drygt de var att träna idag men jag tog mig i kragen till slut, hann inte träna något innan frukost idag, så de blev nu mot seneftermiddagen..ja men nu är de gjort för idag i alla fall... PUH PUH...

Har varit in på byn en sväng idag på lite ärende, men de tog inte så lång tid. Har stressat hela dagen idag men vet inte vad jag stressat efter. Men jag sov längre än de var tänkt så jag har jagat den tiden hela dagen känns de som.. och vad hjälper de man får ju inte tillbaka de ändå, men man lär sig aldrig.

onsdag 4 november 2009

Diverse


Igår trodde jag att jag skulle bli galen, fy vad seg datorn var...Skitdrygt. ja nog om de, min kusse kom hit och vi fixade med lite pappaer åt henne på datorn. De är så kul när hon kommer och hälsar på. De är roligt och mysigt. Mamma och hennes Jo kom in en sväng också, men de var en snabbis. Men trevligt som vanligt. På förmiddagen var jag in till byn och handlade och var ner till mamma och fikade innan jag åkte hemåt igen.

Jag håller fortfarande på med träningen, är inne på den fjärde veckan. Men inte har jag gått ner något inte, är lika tjock som förut hahaha. Men tränar mer för att hålla igång musklerna och ryggen, och de ger då resultat i alla fall. Nu brakar och knakar de inte lika mycket som förut. jag ligger också på min spikmatta de är den bästa investeringen jag gjort på länge.. De funkar för mig i alla fall, och de är huvudsaken..

Idag ska jag ner till bibblan och hämta böcker som jag beställt, de hade kommit skönt för nu börjar de bli glest med böcker igen att läsa. Efter de ska jag till min kompis och fika en sväng.

måndag 2 november 2009

Lördag - söndag - måndag


Ja som sagt så var vi in till syster och blev bjudna på mat på lördgen. Lite fest blev de också. Blev yr i bollen mer än vanligt men de var längesen, kanske därför..

Så hela söndagen blev de inte många knop här hemma inte.. Men dagen rullade på fort ändå, sov lite middag också men inte blev jag nå piggare av de inte.. Så idag måndag har jag tvätta och fixat och donat, så nu har snart hela denna dag också gått. Min lillkusse och korv kommer hit håller på att fixa mat till oss alla. Ikväll ska jag och dottern på möte ang. klassresan. Så denna dag har de varit full rulle.