torsdag 21 maj 2009

Onsdag - Torsdag


Onsdagen var jag och min dotter in till stan och handlade lite. Var och köpte blommor till altan och lite till gårn, var också och köpte mer färg till möblerna ute också. Sen käkade vi på Donken(Mc Donalds) Mums jag är som dottern tycker om att äta där. Sen hem och packa ur allt man hade handlat. Sen gjorde jag väl inte så mycket mera men vi var borta i nästan 6 timmar, och då orkar man inte så mycket mera.

När vi var på Donken så satt min dotter vid ett bord och väntade att jag skulle komma med maten. Då var de en kille som jobbade där som pratade med henne, när jag kom fram till bordet så vände killen sig om och fick syn på mig och sa: men gud vad vackra ögon du har, jag visste inte vad jag skulle ta vägen. hahahah sen när han gått så sa min dotter, mamma vet du att han är utvecklingsstörd. Ja sa jag de vet jag och de är dom som är ärliga occh säger vad dom tycker svarade jag då....

Idag torsdag är de helgdag, var in på byn och köpte jord till blommorna och sen hem till grannen och fikade. Har förberett maten de blir potatisgratäng och kött idag. Lite senare mot kvällen ska vi hem till min Kusse och fika hade vi tänkt.

tisdag 19 maj 2009

Trasig bil mm.


Sitter här i skogen och har ingen bil, ska man gå är de flera mil.
Ja de är bara le och vara gla för de kanske händer ett mirakel en da.
I morgon ska jag få låna en bil, och åka flera mil.
Lär in till stan och handla present och vandla.
Ja tänk på mig nu alla vänner, som jag känner.

Ja idag har jag ju som sagt varit strandstatt i mitt hus i skogen. Men men de har gått ganska bra ändå. För gubben är ju också hemma för lastbilen har gått sönder. Även min son är hemma han har inte fått nå jobb än. Min dotter är ockskå hemma från i morgon för de har ledig nu fram till måndagen, de har studiedag i morgon och lovdag på fredag. Min farbror kom även idag hahahha men han är så välkomen så. Mammas gubbe var också hit och fikade en sväng. Ja så ensam behöver jag då inte vara i alla fall.

På fredag åker min fd. chef och arbetskamrat till New York. De var väl jobbarkompisen som var så duktig att motivera varför våran chef var värd en nominering,och den nomineringen vann, och första pris var en veekend i New York för den som vann och den som nominerade. Så jag önskar dem all reslycka, och att dom ska ha de så bra nu när dom åker iväg. Ha de bra nu tjejer..

måndag 18 maj 2009

Hej och hå


Ja nu är de måndag igen. Ja vad har hänt över helgen då, ja vi har gjort färdig altan så de är bara att ställa upp möblerna när de är färdigmålade. Slipade lite på möblerna som man ska göra när man ska måla dom, pust pust de var inte de roligaste precis att göra.

På söndagen skulle vi åka till min pappa och börja packa, för han lär flytta pga. sin sjukdom han börjar tappa krafter så de går inte att bo kvar där. Ja så vi drog iväg mot Borlänge som han bor, vi kom nästan fram utanför Kupolen så tvärstannade bilen.Medans vi väntade att pappa skulle komma så köpte vi färg till altanmöblerna, de blev en färg som heter naturgrön, så de blir jättefin när de blir klart. Så pappa kom och bogserade oss hem till honom, så gubben fick en skjuts av pappa hahaha, för när pappa bogserar så går de i ett huj hahhahaha..Han åkte mot rött och åkte lite fort, ja de var som jag sa till min gubbe, ska man vara med pappa då får man inte vara så noga..hahhahhha..Ja hem till pappa kom vi och fick väl igång bilen skapligt så vi i alla fall tog oss hem igen mot kvällen.

Ja jag packade några kartonger när vi var till pappa, han har bott på samma ställe i 40 år, så ni kan ju tänka er att denna flytt kommer att ta hela sommaren och ända in till hösten. Till flytthistorien hör också till att pappa är en riktig skrotgubbe, så han har ju sparat på allt. Ja min gubbe han suckade och undra hur ska vi lägga upp detta hahaha jaja de lär väl gå men de kommer ju att ta tid. Sen är ju pappa så att de ska ju inte göras så mycket, han går och säger nu ger vi oss för idag.hahaha. Jajaj de blir som de blir men undan ska han. Men de är ju inte bara inne i huset som de är grejer, även ute på gårn och i uthusen, och 40 år hahahah...