lördag 2 februari 2008

Idag

Idag har jag varit ner och hälsat på min moster en av dem, men hon är min äldsta moster.Hon är 72 år och hennes gubbe är 77.Dom har flyttat tillbaka hit där hon är född och uppväxt.När de flyttade tillbaka för 2,5 år sen så hade dom varit borta från hennes hembygd i 49 år.Ja helt otroligt.Ja gillar dom skarp var mycket där när jag växte upp, och ibland tog jag tåget till dom själv för jag tyckte så mycket om att vara med dom.Så de känns skönt att dom bor nära igen.Sen har jag haft en av mina kusier på besök i kväll och de är alltid lika kul när hon kommer.Men de blev lite tråkigt när dom åkte hem, så jag har legat i sängen och smsat.Fy fan vilken tråkig kväll hahaha, har inte varit hemma så mycket denna vecka så de blir lite tråkigt ibland.Men men man får inte roligare än man gör de själv egentligen.Ja men nu är de snart sovdags så i morgon är de en ny dag och då har jag lite att göra igen förhoppningsvis.Ja tur jag har min blogg.

Ja jävlar vad de snöat


Ja på två dagar har de kommit så mycket snö, så man har nästan varit insnöad mer än vanligt haha.Ja nu kom all snö som inte kom i december och januari, och de är ju nu man väntar på vändningen att de snart ska bli vår.Ja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Hej Svejs

Ja som ni har märkt så har jag varit upptagen några dagar.Har hjälp min mamma att plocka nu när hon flyttat.Åå vad mysigt hon kommer att få i sin lägenhet, de är redan mysigt tycker jag fast hon inte fått ordning än.Så jag tänkte bara tala om vad jag har haft för mig för er som saknat mig haha, återkommer lite senare med mer uppdateringar.

Böcker

Ja nedan visar vad jag nyss läst för böcker.Nu ska jag åter igen slänga mig över en av våra svenska kvinnliga författare.Nu ska börja läsa Åsa Lassons bokserie som består av tre böcker som heter:

Solstorm 2003
Det blod som spillts 2004
Svart stig 2006

Återkommer och talar om det är något att läsa haha men de kan jag tro att de är, de svenska kvinnliga författarna har inte gjort mig besviken.

Böcker

Denna bok har jag läst ut för ett tag sen,och konstigt men de är också en deckare men inte av en svensk författare haha.Författaren heter Minette Walters och boken Mordet i Sussex.Den var läsvärd för de är en sann historia som den är baserad på.

Beskrivning:
Mordet i Sussex bygger på en sann historia, en händelse som kallades "Chicken Farm Murder" och om ägde rum på Blackness Road, Crowborough, East Sussex, i december 1924.Här berättar Minnete Walters hur hon tror att det gick till.
En död kvinnokropp upptäcks i en gödselstack på en hönsgård i Sussex i England. Norman Thorn , ägaren till gården, anses genast skyldig till mordet: Den döda kvinnan visar sig vara hans fästmö Elsie Cameron.
De två lite personerna Norman och Elsie fattar tycka för varandra. Det var ingen himlastormande förälskelse eller åtrå snarare en längtan efter gemenskap, sällskap eller flykt från ensamhet. Deras relation utvecklas till ett beroendeförhållande, där den ena vill dra sig ur och den andra klänga sig fast. Så träffar Norman en annan kvinna och Elsie försvinner...
Norman hängdes 22 april 1925, in i det sista hävdade han envist och med övertygelse att han var djupt troende och oskyldig.


Minette Walters lyckas med den här sanna berättelsen som bas väcka starka känslor av tvivel och sympati till liv och du kommer garanterat att fängslas till sista sidan.
Denna bok har jag precis läst ut,och som vanllig så är de en deckare men denna gång av en manlig svensk författare.Författaren är Mats Ahlstedt.Boken är bra och verkligen läsvärd den heter:Den röda damcykeln



Beskrivning:
Oskar Lagerström sörjer fortfarande sin hustru och dotter. De dog i en bilolycka han själv vållade för tio år sedan.
En morgon ligger det en röd damcykel i hans trädgård. Är det ett tecken? Precis före olyckan hade hans fru Lise publicerat en roman med namnet "Den röda damcykeln." En roman om mäns våld mot kvinnor.
En ung flicka dyker plötsligt upp hos Oskar. Hon flyr från något och har ingenstans att bo. Hon vägrar att tala om vad hon heter och Oskar kallar henne Felicia efter sin dotter. Men vem är hon?
Samtidigt utreder länskriminalen i Göteborg ett kvinnomord. Kriminalinspektör Fatima Wallinder kan inte släppa tanken på mördarens äldsta dotter. Var finns hon nu? Kan hon leva ett normalt liv?
Fatima börjar söka efter den unga flickan. Utan att förstå att hon därmed utsätter sig själv för livsfara?

måndag 28 januari 2008

Måndag


Idag har jag börjat mitt nya liv åter igen, måste börja ta mina promenader och börja träna med gummibandet igen, för att träna upp mina muskler.Jag tog mig i kragen och gick en promenad på 20 minuter, och de har känts i hela kroppen och huvudet hela dagen sen.Men jag vet att om jag bara är tillräckligt envis så kommer de att bli bättre så småningom,bra blir de aldrig haha men bättre haha.Så nu hade jag tänkt så här att varannan dag blir de så i morgon blir de gummibandet, hade tänkt göra både och men jag tror de blir bättre att jag gör varannan dag för då kanske man står ut med smärtan för den kanske blir värre om jag gör båda.Ja nu har jag gnällt lite och talat om vad synd de är om mig hahaha.