fredag 8 maj 2009

Veckan som gått


Ja nu har de gått en vecka igen, fast denna vecka var ingen arbetsvecka..Men de har gått bra ändå. Ja vad har man gjort denna vecka då, ja lite av varje kommer inte ihåg varje dag vad jag gjort.

Jag har varit på möte på skolan, och min dotter tyckte de var så roligt att jag var med henne på några lektioner, så nu kan man hälsa på henne i skolan igen då. Hon har inte velat förut att jag ska komma, men de kändes kul att hon vill de nu. Jag är ju med i Verksamhetsrådet på skolan, så vi sålde fika till alla föräldrar som var där och hälsade på denna dag (Torsdag). Ungarna hade lektioner på kvällstid så de var många föräldrar som kunde komma. De var en test och kolla hur man kunde locka föräldrar att hälsa på ungarna i skolan. De var väldigt lyckat faktiskt så mycket föräldrar som kunde komma. Ca 40 st var de som dök upp. De är nog lättare för föräldrarna att komma när de var efter deras arbetstid. Ja lyckat var de i alla fall.

Ja vad jag mera gjort vet jag inte hahahah,skriver man inte varje dag så kommer man inte ihåg. Har i alla fall börjat att läsa en ny deckarserie nu. Återkommer om de.

måndag 4 maj 2009

Första lediga dagen..


Ja då var denna första lediga dag snart till ända, dagen har gått fort ändå de är redan börja på kvällen...Men idag sov jag lääääänge...SKÖNT... Men nog känns de knepigt på nå vis, svårt att förklara var in på affären och handlade och då bjöd de på fika.. Men de kändes som jag aldrig varit där, så hon sa en jobbarkompis att har de varit så hemst så du redan förträngt de hahaha.. Nej de är inte de heller de har varit underbart. Ja de är som jag säger de känns jättekonstigt.

Ja vad har man gjort idag då, ja varit och handlat plockat lite, ätit mat och varit till bibblan.. Men måste ändå säga att dagen har varit rörig har kutat hit och dit och inte gjort något vettigt, de är väl därför de känns konstigt kanske, har inga rutiner längre puh puh, ja men detta blir nog en vana snart igen..

söndag 3 maj 2009

Helgen


Ja nu har de gått i ett hela helgen så nu är jag helt slut hahahh...jaja nog gnällt om de. Men vi har börjat måla altan och de blir jättefint när de blir klart. Men de tillkommer så mycket. På fredag kväll så plockade jag av altan från alla möbler mm. Sen på lördagen så gjorde jag mat till 9 personer,som höll på att att ta reda på veden, jaja så många var de inte som höll på med veden men ungarna är ju inkluderade. Sen började vi måla lite på lördagen men jag målade inte så mycket. nu är de söndag så idag har jag inte gjort någonting, men ska iväg och tvätta mattor sen PUH PUH men de behövs de också, har inte tvättat mattor på flera år så de är nog nödvändigt.

Ja i morgon så har jag inte något jobb att gå till, så de känns lite konstigt men men.. Som tur är så är de ju snart sommar så då blir de väl lättare att vara hemma. Men de är ju lite tråkigt att de inte finns plats för en annan idagens samhälle. Men min tid kanske kommer såsmånigom. Men de ser mörkt ut just nu.