lördag 4 oktober 2008

Lat och glad


Ja jag vet inte vad som tagit åt mig, jag har nästan gått i ide denna vecka.Har nätan inte varit utanför dörren,mer än några gånger denna vecka.Men dagarna går fort ändå.Vet inte riktigt vad jag gör.Men jag är glad ändå så de är ju inte för att jag är deppig som jag gått i ide.Men men jag tar nya tag till veckan.Men i morgon ska jag i alla fall följa med min kusse till Falun,hon ska skjutsa "hem" sin dotter.



Ja men jag känner mig ändå glad som gubben nedanför..Jag vet inte vad de är som hänt men jag har blivit så glad igen och fått tillbaka min humor,jajaj humorn har jag alltid haft mycket av,men de har kommit tillbaka allt på nå vis som när jag var yngre och livet lekte pånå vis..Och de är jä..skönt för de blir så mycket roligare då.Gubben jag har har inte så mycket humor,men jag skrattar åt de också de blir ju ännu roligare när han inte drar på mun en gång.Ja de är skönt att kännna så men de kommer väl tråkiga dagar också igen,men de gjorde de förr också.Ja jag börja bli mitt gammla jag igen...Och den som inte tycker om mig för den jag är kan DRA ÅT HELVETE..Hahahah...De kanske är de som gör att jag är gladare för sånna människor har jag rensat bort ur mitt liv...

torsdag 2 oktober 2008

Latkossa


Idag har jag varit en rikitg latkossa SKÖNT faktiskt,men i morgon ska jag ut och gå igen och vara hurtig hahha...

Operation utryckning


När klockan var halv tolv i natt så ringde min gubbe,han hade kört fast med lastbilen och kunde inte komma loss,och de fanns ju ingen att ringa så sent som kunde komma och hjälpa upp han.Så jag och min son åkte iväg och hämtade han så vi var hemma igen vid ett tiden igen.Sen stack han i väg tidigt i morse och fick hjälp att dra upp bilen igen,så nu ligger han och sover för han ska iväg mot sen eftermiddagen igen.De var som jag sa till min son -tur han har en snäll fru,ja sa min son annars hade du kunnat svara lägg dig i sängen i bilen och sov gubba jävel så syns vi i morgon hahahhaa men snäll som jag är så klädde jag på mig och åkte. Men egentligen har man inget för man är snäll,men jag är snäll ändå men inte till dumhetens gräns..

onsdag 1 oktober 2008

Främmande


Idag har min lilla älskling varit hit och han är så gullig och gooooooo..han busar och tokar sig hela tiden.Ja man blir då verkligen glad när han kommer hit,ja även hans mamma tycker jag mycket om.

Möte


Ja nu är de första Verksamhetsråds möte på skolan,har varit med där några år.De är intresant och bra man får vara med och påverka i skolan som min dotter går i.Förra terminen så fick skolan en ny rektor som är underbar med föräldrar och barn och säkert med sin personal också skulle jag tro.Ska bli intresant och se vad vi ska diskutera i kväll.

tisdag 30 september 2008

Arbetsförmedlingen

Ja nu har jag fått besked av arbetsförmedlingen,jag får vänta någon vecka till.De var inte klart med ersättningen för mig än,men han sa att de såg positivt ut i alla fall,men han kunde ju inte säga 100 än då.Så nu blir jag hemma ett tag till då.Men men de går bra de också,men de är drygt när de krånglar för jag skulle först börja i aug. och sen har de blivit framflyttat hela tiden,så man får ställa om sig hela tiden för man förbereder sig ju mentalt.Ja så nu får vi se när jag kommer igång igen då.

Livet


Ja här rullar livet på sin gilla gång.Idag på förmiddagen hade vi främmande av två kompisar till gubben,dom jobbade i närheten så dom kom in på kaffe..Sen stack jag en sväng till affären.Pratade med henne som är chef där och hon hade inte hört något om att jag ska börja där på måndag..Liet jobbigt så nu håller jag på att ringa till arbetsförmedlingen.jag kommer att jobba två dagar i veckan men de kommer att variera med dagarna.Ja nu ska jag fortsätta att ringa till min kontakt på arbetsförmedlingen,jag blir lite stressad av att allt blir fixat i sista minuten men men de har varit så hela resan med försäkringskassan och arbetsförmedlingen,något som jag upplever jobbigt i och med att jag inte är stresstålig längre,jag som var så stresstålig förr,men de är då helt borta nu.De är som jag brukar säga att tålamodet vart kvar i diket uppe i Östersund där vi krockade hahahhaha,så jag får nog åka dit och hämta de..

söndag 28 september 2008

Nu är alla hemma igen

Nu är alla hemma igen och nu är min dotter i kyrkan och lär sig guds ord hahah..Min son kom hem på eftermiddagen och de känns skönt...Så nu är de familjen samlad igen och allt är som vanligt igen PUH.. Har tagit min promenad idag den blev väl inte så lång men de blev 20 min.. och lite är bättre än inget..har kommit igång bra med promenaderna igen och de känns skönt.I morgon är min dotter ledig från skolan de är studiedag för dom,skönt då blir inte veckan så lång för henne.