lördag 9 augusti 2008

Hej igen

De blev inge grönan idag,vi sov länge och sen ville inte dottern iväg heller,sen ångrade hon sig men då var klockan så mycket,men sen ville hon inte iväg igen hahah ja ungar.Men jag tror hon är nöjd ändå för hon har shoppat massa kläder och så.Nu har vi bestämt att vi går ut och käkar i stället på restaurang.De är ju sista kvällen nu så då gör vi de i stället...Ja de har varit kul att träffa min kompis och umgås med henne,och framförallt skönt med miljöombyte,de är alltid skönt att komma hemifrån emellan åt.Min dotter och hennes pojk har varit uppe halva nätterna och sovit hela dagarna,tror dom lagt sig mellan fyra och fem på morgonen,ja man vet ju själv hur de var när man var i den åldern man tyckte om att vara uppe länge.De är jag fortfarande men inte till fyra fem i alla fall hahahha..Ja nu ska vi gå och käka hej så länge.

Lördag

De blir nog ingen grönan idag för min kompis son vill inte med,och min dotter vill inte åka själv med oss tanter.Så då frågar vi vad dom vill göra men de kan inte hitta på något,ja herregud jag har föreslagit att vi ska åka till södertälje på tom tits men de passar inte heller,jaja ungar få se vad de blir.Återkommer om detta hahahh.

fredag 8 augusti 2008

Farsta Centrum

Nu har vi varit och shoppat,men de var väl dotttern som handlade msest,hon fick tag i allt hon ville ha..Vi hittade en jättefrän affär som heter Carlings,och wow vad häftiga kläder dom hade,där hittade min dotter en jättefin och tuff tröja..Ja hon köpte tröjan,ett par jeans,linne,diadem och ett par skor,så hon är jättenöjd.Sen har hon fått mycket kläder av min kompis som vi är och hälsar på,och hon och min dotter har samma klädsmak..Ja tur att vi får åka bil hem så vi slipper släpa hahhaahha...Ja få se om de blir grönan i morgon de skulle bli dåligt väder,men om de blir de så ska vi åka till ett annat centrum och kolla runt lite eller om vi kommer på något annat..Ja jag är då så nöjd med att umgås med min kompis hahaha,ja man har inte så stora krav på livet..Men kravet jag har är att att jag har mina vänner och kan umgås med dom de är viktigt för mig..Att få umgås med mina vänner och att ungarna mår bra..Ja men nog är de skönt att vara i stan och få lite puls..De är alltid härligt.

Stockholm

Ja nu är vi i Stockholm och resan gick bra.Vimsade väl runt lite på Centralen innan jag hittade vart pendeltågen gick,men jag hittade ganska snabbt ändå..hahaha ja de gäller att ta de lugnt och inte stressa så löser sig allt.Stressa de stod alla andra människor runt omkring för,ja jag fattar inte att folk orkar stressa men men tur att en annan kunde ta de lungt i alla fall.Nu ska vi äta lite lätt sen ska vi dra till Farsta och kolla runt lite,och i morgon ska vi till grönan.

onsdag 6 augusti 2008

Hej och hå

Håller på att förbereda för färden till Stockholm i morgon..Just nu gör jag mat sen blir de lite packning..Senare ska jag iväg och vattna blommor som jag åttagit mig denna vecka...Så de är lite att pyssla med innan man åker..Ja ska bli skönt att åka iväg några dagar innan allvaret börjar...

tisdag 5 augusti 2008

Hej

På torsdag åker jag och min dotter till Stockholm en snabbis vi kommer hem igen på söndag.Ska hälsa på kompisen som var här i början av sommaren.Ska bli kul för jag har inte sett hennes nya lägenhet som hon bott i två år.Blir de fint väder så tar vi en vända på Gröna Lund,och blir de ruskväder så åker vi och shoppar i stället.Men de blir väl både och kanske men de är vädret som styr.Vi kommer att åka tåg ner ska bli skönt,gruvar mig lite när vi kommer till Centralen för då ska vi ta pendeln där i från till henne,men jag har ju åkt pendeln förut så de gå säkert bra,och skönt när man inte har några tider att passa när man kommer fram,så då kan man gå ner till pendeln i lugn och ro..De var skillnad sist jag åkte för då var pendel biljetten redan beställd så då var man ju piskad att hinna med den som man hade biljett på,och då hittade jag inte heller,men de gör jag ju nu..Ska bli lite mysigt faktiskt.På söndag får jag åka med min mammas kompis och hennes gubbe hem,dom kommer från Gotland så de åker förbi där min kompis bor,så de är ju bra.De enda kruxet med de är att jag tycker de är så jobbigt att sitta brevid och dessutom bak när någon annan kör..jaja men hem kommer jag ju.idag har jag bara gjort mat har inte hunnit med något annat.Skulle åka in till byn men bilen stannade de är antagligen diselstopp hahahahha så de är ju ett bra fel för de är ju inge svårt att åtgärda i alla fall.Såg en bil på blocket som jag skulle vilja ha,de är den på bilden..Frän va??

måndag 4 augusti 2008

Utmaning

Regler:
Posta reglerna först. Svara på alla frågor. Skicka vidare utmaningen till fem andra bloggare. När du postat dina svar, berätta för den som utmanade dig.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag:
1.Göra mat
2.Vattna blommorn vid min moster
3.Beställs tågbiljett till Stockholm
4.Vika tvätt
5.Sova

Vad gjorde du för tio år sedan?
Hade säkert fullt,mina barn var inte så stora då..

Ställen du bott på?
Borlänge,Fredriksberg och Fröaråsen

Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
1.Renovera hela huset
2.Köpa ny bil
3.Öppna ett härbrä för hemlösa och utstötta
4.Öppna barnhem i privat regi
5.Kosta på mig rehab...så jag kanske får ett bättre liv..utan värk eller i alla fall mindre värk

Yes, Gissar på att det var allt. Nu var det tydligen min tur att utmana. Jag utmanar: Carina,Sandra,Paula,Anneli och Helena Alla finns länkade till höger. Hoppas att ni blir lika glada som jag.. haha..

söndag 3 augusti 2008

Söndag

Idag har jag plockat med tvätt.Senare mot kvällen var min kusse och hennes gubbe hit och fikade,hon hade gjort en omelett med kantareller i MUMS..Annars har jag inte gjort något mera,jo just ja jag var hem till min syster och åt vinbärspaj som hon hade gjort den var också jättegod....Jo just ja jag städade lite också idag,var trött på att se dammråttor stora som kaninungar hoppa runt på golvet...Tydlligen är de bara jag som ser dom,undra om jag hallucinerar hahahahahaha när de bara är jag som ser dom....hahaha