fredag 18 december 2009

Torsdag - fredag


Igår lyste flitets lampa över mitt huvud i alla fall ett tag hahahha.. Gick upp klockan sju, fixade mig i ordning och käka frukost. Sen skjutsa dottern till skolan, hon hade sovmorgon. Efter de lite handling, hem gjorde pizza deg och skurade toaletten. Fixa pizzan sen käka, men när klockan var fem på eftermiddagen så somna jag och sov till sju på kvällen..Sen hade lampan slocknat för denna dag..

Idag har jag skjutsat dottern till tåget, hon åkte till sin kille ska vara där över helgen.. var in och handlade lite så man klarar sig till i morgon.. Handla tycker jag inte är så kul. I morgon ska jag och B iväg och handla maten till jul puh puh, men sen tar jag in julen. Ja mat blir de ju på julafton.. För äta lär man ju göra varje dag oavsett om de är jul eller inte hhahah..

onsdag 16 december 2009

hej och hå

Igår var jag till grannen i byn här och fikade, de var så trevligt så blev kvar i 2,5 timme. När jag kom hem så bakade jag kakor och två st sockerkakor, före så gjorde jag knäck också.Ska försöka baka bullar idag,sonen fyller ju år på juldagen så man lär ju ha lite fika att bjuda på.
Idag har jag förberett maten, och läst som vanligt vi har ställt ut kökssoffan i köket nu och de är så skönt att ligga på den och läsa, har hittat mitt nya läsställe..Läser just nu Camilla Läckbergs Fyrvaktaren, den är bra har snart läst ut den..

måndag 14 december 2009

Hej nu är jag tillbka


Ja nu var jag på banan igen, har haft fullt upp verkar de som i och med jag inte varit här på ett tag.. Ja vad har hänt sen sist då. Lördagen skjutsade jag E & B till min farbror, jag följde med in och fikade en stund. Sen åkte jag hem och tog fram tomtenissarna och la på juldukarna, de blev så mysigt så.. nu är de bara granen och golven kvar så är de jul hahah.. men golven har dottern lovat att fixa.. SKÖNT..

Söndagen gick åt till middagslurar, skidskytte & mat. Mamma och hennes JO kom hit en sväng också och fikade. Ja de var väl de som hände på Söndagen.. Idag Måndag har jag varit in och lånat Böcker till både mig och B, och fixat några ärenden.. Sen var jag ner till min älskade moster och hennes gubbe och fikade, mamma var också där.. Nu är jag hemma igen.. Tror jag ska göra lite knäck men har inte riktig bestämt mig än..

Måste också tala om att nu är de då snö här i Dalarna. Men läste att de skulle ev. bli en vit jul i hela Sverige.