fredag 27 november 2009

Fredag


Nu har vi varit en repa till Vansbro en riktig trevlig by som dom kallar de där. Men dom har systembolag mmm.. så nog är de större än våran lilla by.. Ja men nu är vi hemma igen då. Tog en fika på Håkanssons som deras fik heter i Vansbro. Kanonställe kan rekommenderas om man är i Vansbro. Ja sen uträttade vi våra ärenden sen köpte vi familjepizza med oss hem..Snart ska jag kolla på Dobidoo sen blir de Idol. Se you later..Såg Gunde Svan på fiket de ni hahahahahhahaha..

Skyltsöndag...




Nu har jag/vi gjort en hare/kanin sockerkaka och ett clownansikte sockerkaka och detta är resultatet av de, min dotter ska sälja dem på söndag.. Sen är de ju kransarna också. De är vad vi bidrar med på bordet i år..

torsdag 26 november 2009

Ryggjä..


Nu var de dags igen att gå runt och flämta efter luft emellanåt, vet inte vad de blivit men ryggen pajar emellanåt och de gör skitont. Hoppas att jag slipper att gå till sjukgymnast denna gång. Har fått en övning av en kompis och en annan övning av en kusse, hoppas att de hjälper.. Ja för några dagar sen hade jag sträckt mig.. Ja fy fan vilken klenis man är, men de är bara ATT BITA IHOP OCH HÄRDA UT. Men trots ryggjä.. så har jag ändå plockat lite här hemma med ljusstakar, de är ju advent på söndag och de är lika bra att börja om de någon gång ska bli klart.. För lite ljus i guds hus vill man ju ha.. hahhaha.

I morgon bär de av till grannkommunen med min dotter, hon får skjuts hela vägen till sin kille för hennes bror ska uträtta lite ärenden.. Så de är väl de som händer i morgon och sen DOBIDOO. Ja vilken Svennebanan man blivit men jag trivs faktiskt med de just nu i alla fall..

onsdag 25 november 2009

Onsdag


Ja nu har jag vilat upp mig i en veckas tid, så nu börjar jag känna mig som folk igen. ja fY fan vad dålig jag har varit puh puh vad synd om mig de har varit..haahahha jaja nog om gnäll om de nu..

Har varit på möte i skolan, är med i Verksamhetsrådet på skolan. Vi har möten med rektorn och får vara med och påverka ungarnas skolgång. De är ju bra att man har den möjligheten. Efter mötet så gjorde jag lite ärenden på byn. Men nu är jag hemma igen och gud så gött de är att krypa ner i fåtöljen med en filt på sig... Ja fy vilken soffpotatis jag blivit men de är inget jag lider av..

tisdag 24 november 2009

Tisdag


Här kommer bilderna på kransarna, de två som ligger bredvid varandra ska vi sälja på 9ans bord, och den andra är den som hänger på min dörr nu.. Den gjorde min kompis till mig. Den är finare än på bilden..


Ska snart hämta min dotter som kommer hem med bussen halv fem idag..Ska inte göra så mycket mera än mat idag. Har sträckt mig på vänster sida, så idag blir de att flämta efter luft haha..

måndag 23 november 2009

Måndag

Nu har jag och dottern varit till min kompis och bundit kransar till 9ans bord till julskyltningen.. Så nu var de klart. Ja de var sista gången jag binde kransar till klassen, för nu går hon ju ut och sen börjar hon gymnasiet.. Ja de blir en saknad ändå kan jag tänka mig. jag och min kompis har ju haft detta som lite tradition. Hennes dotter gick ut förra året, men vi gjorde de tillsammans ändå detta år. Till nästa år så ska vi binda kransar ändå bestämde vi idag, men då blir de bara en var.. Så vi får ha våran tradition ändå.. hahah.. Vi binder kransar och fikar och har allmänt trevligt, så de kan man ju fortsätta med.. jag lägger in bilder på kransarna i morgon, hade inge ström i kameran idag, använder den så sällan.. Men tror jag ska börja fota lite mer, för de är ju kul egentligen.. Jag ville bli fotograf en gång i tiden, jaja de var väl mer man också ville bli.

Ja sen jag kom hem så har jag mesta dels suttit vid datorn och kollat massa sidor. Min dotter sover vid kompisen i kväll, hon ska med bussen som går 6,40 i morgon bitti, hon ska in på programbesök som de heter, hon ska vara med på programmet hon ska söka till på gymnasiet..Ja man får hålla tummarna att hon kommer in..

Nej nu ska jag lägga mig GOD NATT ALLA VÄNNER...

söndag 22 november 2009

Söndag


Ja nu var de söndag igen, idag har jag haft främmande i några timmar. Bjöd på mat och fika. Så de är de jag gjort idag, jajaj håller på fortfarande med datorn, de är ju sånt som ska laddas hem så man får upp sidor och så.. Lite senare ska jag skjutsa min dotters kille en bit på vägen hem till han, hans mamma möter upp.. Ja de var min söndag de. Ha de bra i morgon ska vi binda kransar..