lördag 29 november 2008

Lördag


Ja nu är de helg igen,men idag känner mig uttråkad på nå vis.Men de går väl över de känns säkert bättre i morgon igen.Men de händer ju inget på helgerna,men de får man väl skylla sig själv egentligen..Enda gången man gör något är när man är ut på fest,men man kan ju inte var full varje helg för att de ska hända något hahhahhahah...vad gör ni bloggläsare på helgena då.I morgon är de i alla fall julskyltning och en tradition som är då,är att efteråt så är vi till min kompis och fikar,de är riktigt mysigt.Men att jag känner mig uttråkad är väl för idag har jag inte varit utanför dörren...Men men nu ska jag ut och surfa på nätet en stund....

fredag 28 november 2008

Vad dagarna går


Hej och hå vad dagarna går fort,har inte skrivit på tre dagar.Men de har väl inte hänt så mycket sen sist.Jag och min kompis band julkransar igår till ungarnas basarbord som dom ska ha här på julskyltningen på söndag.De blev jättefina kransar,vi gjorde till oss själva också.

Nu har jag gjort min fjärde arbetsvecka gud vad veckorna går fort när man jobbar.jag tycker de är måndag och fredag hela tiden...Min dotter ska åka buss till en kompis som bor några mil här i från.Hon har åkt buss förut så.Hon kommer hem i morgon igen,så hon får åka buss hem också.Få se om hon kommer med annars får man väl åka och hämta,men skulle vara skönt om man slapp de.Har blivit lite lat på sistone men men de har man väl all rätt att vara.

tisdag 25 november 2008

De var denna bok jag menade när jag la in livstid,de var denna som de var lite slut på.Men de kanske kommer flera med Annika Bengtsson,vi får se

EN PLATS I SOLEN


Beskrivning:
En svensk familj hittas mördad i sitt hem på Costa del Sol i södra Spanien – alla utom den 16-åriga dottern, som är spårlöst försvunnen.

Först tror polisen att det är ett inbrott som gått fel, men ju mer brottet granskas, desto märkligare blir det. När också inbrottstjuvarna påträffas döda lamslås hela utredningen. Brottet sänder en chockvåg som skakar om, till och med på den brottstyngda Solkusten.

Annika Bengtzon skickas ner till Marbella för att bevaka morden. Hon åker under protest, för hon har egentligen inte tid att resa iväg. Hon har just fått en ny lägenhet och har inte ens hunnit packa upp flyttkartongerna. Relationen med hennes exmake Thomas är laddad. Annika saknar sin familj så att det värker i kroppen. När både Thomas och Annika plötsligt befinner sig samtidigt i Malaga under några tropiska majdagar visar det sig att deras kärlek kanske inte alls är död.

Men under den heta solen dras Annika in i ett ödesdigert spel om kokain, penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer. Hennes sökande efter den försvunna 16-åriga flickan för henne slutligen bort från Europa och ner till Afrika.

En plats i solen är en brett upplagd kriminalroman som spänner över 70 år, från Nazityskland och bonde-Sörmland på 1950-talet till Stockholm, Malaga och Marocko i vår tid. Det handlar om vad människor är beredda att göra för att få just en plats i solen, en position på samhällets gräddhylla.
Den är en direkt fortsättning på Livstid.

Måndag

Ja då var man inne på sin 4:e arbetsvecka,vad fort de har gått,nu har jag bara 8 veckor kvar sen får man se vad de blir.Har inte gjort så mycket sen jag kom hem från jobbet idag mer än mat.Gubben jobbar eftermiddag så man är ensam när man kommer hem förutom ungarna då.Läste i tidningen att en 22 åring försvunnit från Ludvika och de finns inte ett spår efter han,otäck tycker jag och att en 20 åring frusit ihjäl.Ja vad jobbigt,min son ska till Ludvika och festa nästa helg,jag sa åt han då får ni inte gå ut hahahahha,ja man får vara orolig hela livet när man fått barn att oroa sig över,sen spelar de ingen roll hur stora de blir.Min dotter hon har inte ens fyllt 14,hon fyller nästa helg.Men hon tror hon är 25 år hahahah hon ska hit och dit hela tiden,ja hoppas att hon lugnar ner sig snart.

måndag 24 november 2008

Måndag


När jag kom hem från jobbet så gjorde jag potatisbullar med bacon i.Fick så mycket mos över igår så då tänkte jag att då gör jag sånna.Men gud sådan tid de tog,så när de var färdigt sa jag till ungarna att de var sista gången jag gjorde egna potatisbullar,härdan efter så blir de Coops potatisbullar hahaha,men som tur var så tyckte ungarna om de i alla fall tur för dom de..Mot kvällen kom min kusse med en del av familjen och fikade,trevligt.Nu ska jag vila mig på ryggen en stund känner att jag behöver de...

söndag 23 november 2008

Söndag


Har inte gjort så mycket idag,var och hämtade min dotter från en fest i natt och hennes kompisar.Kom i säng ganska sent och sov länge.På kvällen nu var jag till min stor kusse på party lite,köpte en handkräm de var de enda,men trevligt var de som alltid.har nu kommit hem och är ute och surfar på nätet,ska kolla lite recept på mat tills i morgon.