lördag 21 november 2009

Fredag - Lördag


Ja som ni vet redan så fungerar datorn igen SKÖNT. Så nu är de fullt upp med att fixa in de som ska in i den. Höll väl på att krångla med att lägga in skrivaren hur länge som helst, men då hade jag fel skiva de var skivan till den gamla skrivaren, de var ju därför de inte fungerade. Men man får vara glad att de var ett sånt lätt fel ändå, för de var ju lätt åtgärdat när jag kom på vad de var som var fel.. Ja ja de första man blir dum i är ju huvudet hahahha..

Ja vad har mer hänt sen jag var in här sist då. Jo min lillasyster har varit hit och hälsat på Jättekul.. Skjutsade ner henne till mamma sen, så då var jag med in och fikade en sväng också, så vi fick ju umgås några timmar i alla fall..

fredag 20 november 2009

Torsdag


Har känt mig trött och hängig idag. Men vaknade med världens huvudvärk och ont i hela kroppen, så idag har jag tagit de allmänt lungt. Men de kommer väl efter har egentligen inte gjort så mycket innan, men varit i skolan och hjälp till med annonsbladet de behövs inte mera, känns fjantigt men men de är bara att acceptera..

jaja nu har jag klagat lite, så nu känns de bättre. hahahh nej nu ska jag gå och lägga mig och sussa.. God natt med er alla som jag känner, och alla mina vänner. PÖSS PÖSS

Vaccin eller inte


Ja jag har då bestämt mig för länge sen att jag inte ska ta vaccin, så nu får man väl en knorr snart bara för de.. Tycker de är bra att riskgrupperna tar och dom som känner att dom vill de. Min dotter tog sprutan här omdagen, och reagerade stort på sprutan, hon svällde upp i halsen, handen och fick utslag, men hon är bättre nu men hon är snuvig nu i stället..

Min pappa tillhör en riskgrupp så de var ju bra att han tog den, men efter en vecka efter att han tagit sprutan så fick han lov att ta ambulansen in till akuten, han trodde att han fått en hjärtinfarkt. han blev kvar på lasatettet en vecka, de hittade inge fel på han, men doktorn trodde att de var för att han tagit vaccinet..
Så tänk vad man reagerar olika på sprutan, men vi är bara individer och reagerar olika.

Ja de är bara att hålla tummarna att man klarar sig från NÖFFNÖFF INFLENSAN

torsdag 19 november 2009

Torsdag

Ja här har dagarna rullat på i ett rasande tempo.Nu äntligen är annons bladet klart, och i kväll ska jag och dottern dela ut de, sen är de klart med de, sen ska vi binda kransar och baka till deras bord som dom ska ha på julskyltningen. Sen är de lungt över jul och nyår förhoppningsvis..

Har varit till stan och handlat presenter, dottern fyller 15 år den 7e december och den 5e fyller min moster 50 år. Ja de blir mycket den helgen, fredagen ska vi ut lördag 50 års kalas och söndagen kalas för dottern puh puh ja de blir allt på en gång hahaha men men de är så i bland, men de är ju bara roliga saker ändå..

tisdag 17 november 2009

Tisdag

Ja igår var vi och började med annonsbladet, men vi ska iväg i kväll också igen, men sen ska de väl vara klart..

Har hunnit träna idag skönt, gjorde lite extra när jag slarvat så nu känner man sig till freds ett tag då..

De är väl de som händer just nu i mitt liv hahah men man får vara glad att de inte händer tråkiga saker ändå.

måndag 16 november 2009

Måndag..

Ja nu har man varit och firat pappa på hans födelsedag, igår alltså vi var där några timmar. ja en trevlig dag, de kom hem en kompis till pappa och hans dam, de var kul för henne har jag inte sett på år och dar..

Snart ska jag och dottern och fixa de sista för annonsbladet, sen är de utdelning sen är de klart skönt för de är ganska mycket jobb med de. Sen ska vi binda kransar till deras bord som 9an ska ha på julskyltningen.. Ja sen är de inte så mycket mera för dom denna termin med att samla in pengar till skolresan.

Har inte hunnit träna nå idag så jag gör de i morgon så får jag ändra dagarna på de. Men huvudsaken att de blir minst tre dagar i veckan i alla fall.