lördag 20 februari 2010

14 e - 20 e februari 2010


Söndagen var de Alla Hjärtans Dag, de hände väl inte så mycket den dagen, men familjen fick lite småpresenter.

Som vanligt så har jag hunnit med att varit ute och fika med kompisar, som vanligt. Min mamma och vänner har även varit hit och fikat och umgåtts lite de med. Lillplutten har också varit hit och hälsat på, de piggar upp i vintervädret.

Har varit till bibblan och beställt lite böcker också de får man inte bli utan, men blir nog de någon dag nu tills dom kommer.. men men jag överlever.

Igår fredag var jag och en kompis till stan och handlade också. Vi åkte vid tolv tiden och jag var hemma igen vid halv åtta.. Ja vi tar tid på oss. Men den mesta tiden går åt till mat och fika. Då sitter vi länge och pratar och myser.

Idag ska vi på kalas, storsyrrans ungar fyller år, ja ungar och ungar de blir 14 & 17 år så de är ju inga småungar. Ska bli trevligt.

OS får man inte glömma, de är de också mycket av just nu..

Här snöar de som bara den, men de verkar som de gör de i hela Sverige idag. Inte nog med de så har vi krångel med vattnet också, så B och sonen är i brunn och krånglar nu, ja de är så typiskt när de är oväder då ska de krångla. Men så är de väl med allt när de är kallt. De är ju lika med bilar mm. är de kallt och oväder så ska de krångla. Men men så är de ju oftas så blir de ju fel för kylan.

Syns om en vecka igen då. Som sagt så händer de ju inte så mycket just nu. Så de blir uppdatering om en vecka igen då.. Hej så länge med er..