lördag 26 september 2009

Fredag - Lördag


Nu har jag varit på party, först så var de visning på produkterna. Sen så åt vi paj och drack vin,satt och skrattade, pratade och hade allmänt roligt. en trevlig och glad kväll. kul att träffa människor man inte umgås med annars och som man bara hejar på.

Just nu så har min pappa kommit och hälat på, så jag lagar mat. Ska vila lite sen när vi ätit, är trött idag men de beror inte på vinet haha för de allt blev nästan kvar i flaskan. Men gott att smutta lite.

fredag 25 september 2009

Fredag


Ska snart på Tupperwear party (plastparty) hos min lillkusse. Vi är några stycken som ska dit. Vi ska ha visning och sen dricka lite vin och äta gott.. Ska bli kul och trevligt, kan vara skönt att komma ut och rensa hjärnan lite..Blir nog inte så sen hem i kväll, har sovit lite dåligt i natt, man kan ju göra de ibland... Nej nu ska jag gå och byta kläder sen iväg. Hej så länge

torsdag 24 september 2009

torsdag

Sitter nu vid lillkussen,vi ska kolla lite på nätet. Hon bakar muffins just nu sen ska vi fika. Igår var min storkusse hem till mig och hälsade på de är så roligt när hon kommer.

Ska berätta också att de blir ingen praktik för mig på COOP affären här på byn. Har ju krånglat med ersättningen för mig, och idag fick jag besked att jag inte kunde återuppta mitt medlemsskap i a-kassan, så 28 kr timmen de jobbar jag inte för. De blir ju nästan så man blir skyldig och får betala för att jobba. Har ju resor på 2.4 mil om dagen så de går ju inte ens ihop där med resorna en gån. Ja de är inte lätt att vara handikappad i detta samhälle, men men nu är de som de är. Jag ska ju egentligen ha ett jobb på 25% men de är ingen som vill anställa mig. Jag har ju som sagt en arbetsförmåga på 25%. Men men de ordnar sig alltid till slut får väl vara hemma tills jag får tag i något jobb, ja den som anställer mig får ju lönebidrag för mig. Men de är ändå ingen som vill ha en.

tisdag 22 september 2009

Tisdag


Nu har jag varit duktig i dag, har dammsugit och torkat golven, gud så gött när de är klart, men inte kul när man håller på. Städning är ett nödvändigt ont..De är väl de jag hunnit med idag, sitter vid datorn och uppdaterar min sida på Boktipset, himla kul sida när man läser mycket böcker.

Ja annars går livet sin gilla gång, de händer väl inte så mycket men dagarna går fort ändå. Idag är min dotter hemma och har studiedag och i morgon så har hon och en klasskompis hemstudier, så nu är dottern och sonen in och hämtar kompisen för hon ska sova här i natt. På fredag är de lovdag på skolan så hon har inte behövt vara där mycket denna vecka. Ja hon går sista året nu sen bär de av till gymnasie för henne, hon ska gå Fordon transport säger att hon ska bli lastbilschafför, ja hon har de i blodet hennes pappa är ju de, han dirver just nu ett åkeri. Ja de blev hon som blev åkarungen i familjen. ja de som är sen när hon börjar gymnasie är ju att då lär vi skaffa en lägenhet åt henne där hon ska gå. För vi bor sju mil från gymnasieskolorna. Men man har ju vanan inne för sonen var ju borta i tre år. Ja den dagen den sorgen.

Nu ska jag fortsätta att uppdaterra mina böcker. Hej så länge

måndag 21 september 2009

Måndag


Idag har jag haft fullt upp, först var jag till doktorn efter de direkt till frissan. Sen hem och äta och iväg igen några timmar men nu är jag hemma igen.. Låter väl inte så mycket kanske, men för mig är de mycket hahaha + att jag stressade innan jag kom iväg också, ja helt i onödan egentligen men men svårt när man inte är stresstålig längre, men som sagt nu är jag hemma igen. Plockar väl lite med tvätt mm. Men snart ska jag sätta mig och softa.

SEE YOU LATER

söndag 20 september 2009

Lat..zzzzz..


Ja lat och trött har jag varit hela helgen, men jag har latat mig ordentligt och sovit mycket så de känns som de är på rätt väg nu. De är väl sviter efter en lång förkylning och snett bäcken som fixats till. Men nu får man då hoppas att de ger dig ett tag med krångel och sjukdomar.

Jag ska ju börja på Coop igen, och då vill man ju inte börja när man är i sitt sämsta skick. Men de ska bli kul ska vara där i tre månader till att börja med. Men få se om de blir att hoppa av tidigare, för de är inte riktig klart med ersättningen, och går de inte igenom så får jag lov att sluta, för jobba gratis de gör jag inte. Men förhoppningsvis så är de klart innan jag börjar den femte oktober.

Nu ska jag fortsätta att lata mig. So long..