lördag 28 februari 2009

Kalas

Nu har jag varit på kals,och de var jätte trevligt och gott hahaha. De var kul att träffa födelsedagsbarnet. Men tänk vad gott de är att fika. Men de syns på midjan hahah jag är mjuk och go..

Just nu gör jag inge speciellt grannen från Stockholm kom för en stund sen,han har en kompis med sig. Så nu sitter dom och pratar jag slänger väl in ett ord då och då, dom är trevliga fast dom är från Stockholm hahahahh. Nej nu ska jag gå och göra vad då de vet jag inte just nu...Hahaha

Drapperi


Har letat efter ett duschdrapperi ganska länge,hade tänkt att få tag i ett rött,men men de var inte de lättaste har hittat röda men 500 spänn ger jag inte för ett drapperi. Skulle sen få min lillasysters men röda hjärtan på, men de hade hennes gubbe kastat bort så de gick i stöpet. Men hon var så snäll och var in och köpte ett som jag fick av henne. Men de är inte helrött men mycket röda detaljer i, så de är orange,turkos,ljust och rött de blev jättebra för de blev så ljust i badrummet. Före hade jag ett mörkblått så detta blev jättebra (tack för de drapperiet).

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning ska på 17 års kalas, de är min kompis mans dotter som fyller år. De ska bli trevligt att åka och få lite god fika och träffa henne,har inte sett henne sen bröllopet som var på Nyårsafton när min kompis gifte sig. Hej då kommer nog in och skriver mera sen i kväll.

Lördag


Nu har jag läst ut Bokserien med Unni Lindell,känns lite tomt när man läst sista boken i en serie, denna serie var sex böcker så nu får man smälta detta några dagarn innan jag börjar på min nya serie, men serien jag ska läsa nu är bara två böcker så de är ju snart slutläst.

I kväll ska jag på kalas igen, de är som jag säger de är många som fyller år i Mars PUH de blir dyrt fast man inte köper så dyrt, men många bäckar små. Nu ska jag gå och göra mat men idag blir de spagetti och köttfärssås, de är både gott och lätt..

Söndag ska jag följa med min kusse till Falun,hon ska skjutsa dit sin dotter. Hon går i skolan där på gymnasie. Våra barn måste nästan bo borta under veckorna för de har 6 mil enkel resa till närmaste gymnasieskola. Ska de gå något som inte finns på den närmaste skolan så blir de längre som till Falun exempelvis, dit är de 12 mil enkel resa. Ja men de ska bli kul att föjla med jag brukar göra de så min kusse slipper köra hem själv. Men de är alltid så roligt att följa med,på hemvägen brukar vi stanna och käka något också. Ja de är en riktigt mysigt med den kvällsturen.

Torsdag - fredag


Min andra lediga dag så åkte jag, min son,lillasyster och min dotter till Borlänge. Min dotter blev kvar vid moster sin,jag och min son vi åkte och hälsade på min pappa några timmar. De var riktigt mysigt faktiskt..

Idag fredag har jag jobbat som jag gör på fredagar. Kom hem och käkade och vilade en stund men sov inte utan låg och läste. Sen åkte jag in till byn och handlade lite presenter de är så många som fyller år i Mars. Senare på natten hämtade jag min son som varit på våran turistanläggning på fest. Så nu ska jag gå och lägga mig klockan är snart halv tre på natten,tror jag kommit in i andra andningen för jag känner mig inge trött.

onsdag 25 februari 2009

Min lediga dag


Ja de var den lediga dag de. Jag har dammsugit och tvättat sängkläder och handdukar. Bäddade rent i sängen också,så nu har man inte mycket krafter kvar idag.Ska åka till bibblan bara min son kommer hem med bilen,han är och tränar som vanligt hahahh.Han har kommit igång riktig med träningen nu. De är ju bra för en annan kommer inte igång med träningen..Men men sånt är livet.

tisdag 24 februari 2009

Hej och hå

Ja nu var man ledig i två dagar då.Ska bli skönt ska åka och hälsa på min pappa på torsdag och på onsdagen ska jag inte göra något spciellt,vad jag vet nu.

I söndags var min kussen med en del av familjen hit och hälsade på,alltid lika roligt när dom kommer.

Ja jag kommer inte ihåg riktigt vad jag gjort dessa dagar som jag inte varit in och skrivit haha,minnet är bra men kort. Men jag har då jobbat de vet jag i alla fall. Ja uppdaterar mera när jag gjort något mera.Tiden går så fort så man är väl snart pensionär hahhaha....