fredag 4 september 2009

Fredag - Lördag

Torsdag var jag till stan i ett ärende fram och tillbaka, jajaj fram och tillbaka de tog väl några timmar.. När jag kom hem så kom min kusse och tog en kvällsfika, hade handlat åt henne i stan något hon skulle ha till sina linser.

Idag på eftermiddagen skjutsade jag min dotter till bussen hon skulle väl åka till sin kille, som vanligt hahahhaha.. Har nyss ätit mat så nu sitter jag och väntar att en kille ska ringa om däck, ska byta däck på bilen idag.

Tomorrow är de dags för tjejfest hos min kompis, vi blir sju stycken ska bli roligt att göra något annnat en lördag kväll. Sen är de ju kul att träffa tjejerna och skratta och ha roligt mm. mm.

onsdag 2 september 2009

Onsdag


Dagen har gått sin gilla gång. min kusse smsade vid tre och undrade vad har du gjort idag då. Ja vad har jag gjort tänkte jag de var inte mycket men ändå så hade dagen gått.

Mot kvällen åkte jag och min som hem till min lillkusse + lillkorven och hälsade på en stund. De är väl sonen och kussen som är jämngamla men vi umgås ändå. Så vi vart där en stund och hade underhållning av lilla killen, ja han är speciell faktiskt.

Ja sen var denna dag slut och de är dags att krypa ner i sängen snart... SOV GOTT...

tisdag 1 september 2009

Ang. Böcker

Hej är de någon som har nå tips om någon bokserie som man kan läsa, har ju bara en bok kvar med Roslund & Hellström. De ska vara deckare. TACK PÅ FÖRHAND.

Läser just nu..

Läser just nu den tredje boken med Roslund och Hellström.

Edward Finnigans upprättelse
Beskrivning: I Sverige blir en man vid namn John Schwarz häktad för misshandel på en Finlandsfärja. Det är något som inte stämmer med John, vem är han egentligen? En man utan identitet? En man som egentligen borde vara död? I USA förbannar Edward Finnigan sitt öde. Trots att många år har gått kan han inte få ro så länge han inte får upprättelse för mordet på sin dotter. Han har blivit berövad det avslut som han varit så säker på.

Kriminalkommissarie Ewert Grens förstår inte först vad det är han har framför sig när han börjar förhöra John. Ett politiskt spel, men också en härva där mänskliga relationer och starka övertygelser har stor betydelse.

Edward Finnigans upprättelse är en berättelse om vad strävan efter upprättelse kan göra med människor. Om vem som är offer och vem som är brottsling. Men framförallt är det en andlöst spännande och intelligent kriminalroman som engagerar och överraskar.

Edward Finnigans upprättelse är Anders Roslund och Börge Hellströms tredje kriminalroman. Debutboken Odjuret vann Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman, Box 21 mottogs med fantastiska recensioner och blev nominerad till Svenska Deckarakademins pris för bästa svenska kriminalroman.

måndag 31 augusti 2009

Måndag


Fy vet inte vad de är med mig idag men fy fn.. vad trött jag varit men de är väl ryggskottet och förkylningen som tar knäcken på en. Men men livet går vidare ändå trots förkylning och ryggproblem.

Idag har min lillkusse och hennes lilla pöjk varit hit och hälsa på, jag kallar honom för den lilla papegojan för han sitter med och pratar och härmas hela tiden, han är jätteduktig att prata den lilla skrutten. Ja roligt att dom kom och hälsade på de livar upp i vardagen.

söndag 30 augusti 2009

Så fint blev de.

FÖRE

Nu är huset färdimålat för ett X antal år framåt SKÖNT. De blev som ett nytt hus. Ja de är jättefint man går runt och kollar hur bra de blev.

EFTER