lördag 12 september 2009

Lördag


Ja nu har jag sålt bilen som gick sönder i Maj, ja vi slumpade bort den med de spelar ingen roll. För den skulle ha kostat så jä.. mycket att laga upp, så jag är glad att vi är av med den nu. Kom två killar från Tumba och hämtade den. Så nu är den borta från gårn i alla fall. Hoppas han får nytta av den han som köpte den.

De är väl vad jag gjort hitills idag, men klockan är ju inte så mycket än, men ska nog ta de lungt i dag också, känner att jag är bättre i ryggen men inte bra men i morgon är de säkert bra igen förhoppningsvis, de gick då lättare att klä sig idag än vad de gjort på över en månad.

fredag 11 september 2009

Hej och hå


Ja vet inte riktigt vad jag gör men tiden och åren rusar iväg..hahahah..

Jag har nu i två dagar setat och gjort i ordning papper till försäkringskassan, dom vill ha in en ny ansökan om sjukersättning. Så jag har fyllt i papper som sagt, de är svårt att skriva om sig själv, men nu är de klart i alla fall.

Idag har jag och dottern hämtat hennes kille vid bussen, så nu håller dom på att städa hennes rum. De ska även möblera om också ja skönt att hon får hjälp med de, då slipper jag..hahah..

torsdag 10 september 2009

Torsdag

Nu har dagen gått och de känns bättre i ryggen, hoppas hoppas de nu är på väg åt rätt håll...

Vid middagstid kom min lillkusse och hennes plutt hit och fikade en stund, ja de är så kul när dom kommer och hälsar på.

Mot sen eftermiddagen skjutsade jag min dotter till en mötesplats, hon skulle med sin kille och hans bror till Falun. Ja snäll som man är så skjutsade jag, och sen ska hon hämtas också, hoppas hon kommer hem i skaplig tid så kan hennes pappa hämta henne.. Ja de är ju inte så långt i alla fall de tar ca 20 minuter enkel resa... Ja jag har nog skämt bort mina ungar, men jag tror dom kommer att klara sig ändå. För de är då inga mesar...

Tordag


Som denna bild kände jag mig i morse, PUH PUH vad de värkte i ryggen, men de blir ju så i några dagar när man fått hjälp med de,men fan de var värre än före. Ja fy fan vad jag gnäller men men de är snart färdignällt.. hahahah.. Att hänga mig den tanken har då gått över i alla fall.

onsdag 9 september 2009

Onsdag


Ja nu kom jag äntligen väg och fick hjälp med ryggen, och jag var sned i bäcknet. Så han drog rätt de sen fick jag ström och värme, så nu skulle jag vara bra inom några dagar. Men jag ska dit nästa torsdag han ville kolla så de höll sig på plats, i och med att man blir så skör när dom knölar med en. Min son skjutsade mig de var jättesnällt för jag blev så trött efteråt.

Nu i kväll har vi kollat på film, MÄN SOM HATAR KVINNOR, Den var jättebra men jag har inte läst dom böckerna, av alla böcker jag läst så har jag inte läst dem. Men jag ska se filmerna i stället. Jag kollar aldrig på en film om jag läst boken, vet inte varför men men sån är jag.

tisdag 8 september 2009

Tisdag


Ja här går livet sin gilla gång, idag har jag haft mycket främmande igen, och som vanligt så är de roligt och trevligt...

Jag har inte gjort så mycket mera än att ha haft främmande. Igår var jag in till mitt älskade bibliotek och beställde nya böcker i en ny bokserie som jag ska läsa när jag är klar med Roslund och Hellström. Den nya författaren heter Jonas Moström och de är narturligtvis en bokserie i fyra band. Återkommer om den när jag börjat läsa den.

Jag var också in till min lillkusse och hennes lilla älskling, innnan jag åkte hemåt skogen igen. Dom är så förkylda stackarna men de går över som allting annat, men inte kul att vara sjuk.

Nu ska jag gå och sussa för jag ska upp i morgon bitt och åka till sjukgynmasten, och förhoppningsvis få hjälp med ryggen.

Och en sak till jag har gått med i något som heter boktipset.se på nätet, men återkommer om de också har inte kommit så långt med min sida där ännu. Men gå in på sidan och kolla, den är för bokmalar som jag...
GOD NATT OCH SOV GOTT..

måndag 7 september 2009

Vad de är synd om mig....


Ja fy vad de är synd om mig. Nej då men de börjar bli drygt med förkylning och ryyggont samtidigt, ska ringa och försöka få komma till någon sjukgymnast i morgon..

"Tjej" festen i lördags var riktig trevlig och rolig, skönt att göra något annat någongång. Min kusin från Norberg kom också hit. Ja de är roligt med tjejfest och sitta och prata och skratta man behöver de emellanåt. Min kusin sov över här hos mig så vi kom i säng jättesent och upp tidigt så man blev som ungarna, ÖVERTRÖTT så idag känner man sig jätteseg, de kommer ju efter tröttheten..

Ja nu får man försöka kurera sig så gott de går, med rygg och förkylning. Har haft ryggskott eller vad de är i mer än en månad nu, och förkyld i 2,5 vecka... Ja man vet då att man lever...