lördag 21 mars 2009

Fortfarande sjuk


Ja de var en jävla förkylning att hålla i sig, är då på benen idag men de är då inge mera..Har varit sjuk sen i början av veckan så jag tänkte att de skulle ge med sig någongång. Ja får hoppas att jag är bättre i morgon då,så man kan börja jobba till veckan.. Ja man har ju inte gjort så mycket nu när man varit sjuk,men har läst ut två böcker av den Isländska författaren. Ja tur man har sina böcker i alla fall. Ja nu har jag bara två böcker kvar av denna serie. Ja få se vad de blir efter de.

fredag 20 mars 2009

En deppig dag....


Ja kände att förkylningen eller inflensan eller vad de är tog lite musten ur mig faktiskt. Har ringt tunt och kollat vart man kan vända sig för att få hjälp med att jag kanske ska börja på Samhall, de som känns betungande är resorna på 10 mil tur och retur,har hittat ett ställe som är 4 mil närmare tur och retur. Men som arbetshandikappad är man rättslös faktiskt. Så då blev jag först upprörd sen lite deppig. Men nu har jag tänk om igen så nu känns de bättre. Har fundrat på att vara hemma på mina 75% fast de inte känns riktig bra,för man mår ju bättre när man kan komma ut lite och arbeta, men vad gör man när man hittat ett bra ställe på hemmaplan, som fungrar skapligt bra. Men de är ingen som vill betala för mig.Och vet inte om de är ekonomiskt försvarbart att åka 10 mil / 2 dagar i veckan,för de blir inte mycket pengar kvar då. Men nu har jag tänk så här att om jag blir hemma på heltid som de känns just nu, vet ju inte hur de ställer sig än om man får resa på arbetstid än. Men om jag blir hemma så har jag gjort ett schema vad jag ska göra varje dag och försöka följa de. Då kanske man även kan komma igång med promenaderna igen också. Så är man disiplinerad och föjer de schema så kommer man ju att ändå må bra, fast med mindre pengar. Ja de är bara att vänta och se nu vad som händer....Men när jag hade gjort schemat så kändes de genast bättre.

torsdag 19 mars 2009

Sjuk


Ja nu är jag sjuk, har inte varit sjuk på flera år faktiskt har klarat mig ganska bra. Men nu tog förkylningen mig PUH,har legat hela dagen idag och känner mig helt slut. Ja för en annan blir de dubbelt värre när man blir sjuk. Har ont i hela kroppen och de har man ju sen förut också men men de är bara att bita ihop och härda ut... Har feber och är snorig. Ja som tur är var jag till bibblan och hämtade 3 nya böcker här omdagen så å har jag något att läsa i alla fall, när man inte orkar göra så mycket mera...Nu ska jag lägga mig en stund, en kompis ska komma hit en sväng och hälsa på. Ja skönt med lite sällskap i alla fall när man är sjuk. Ja tur man har sina vänner ändå...

onsdag 18 mars 2009

Ledig dag

Idag är de min lediga dag skönt, men synd att man är förkyld.Ska åka en sväng in till stan,ska handla lite och min son ska köpa present till en kompis som fyller 20 år. Jag tänkte att jag också skulle vara med på den. Min dotter ska köpa hårfärg,´så vi drar när hon slutar skolan. Min kompis och hennes dotter ska också med. Så man är nog inte hemma förrän sent i kväll...

tisdag 17 mars 2009

Min dotters operation andra delen

Glömde att skriva att cystan som hon har är godartad,så de är inge farligt men den måste tas bort i alla fall....Och kommer att tas bort under narkos.

Förkyld


Ja nu är man lite förkyld också,men de är bara så där att man känner sig snorig,svidig i halsen och allmänt hängig. De vore ju lika bra att de bröt ut ordentlig så man blev liggandes någon dag och sen frisk igen, för då går de ju fortare över..Nej nu ska man gå och vara hängig lite längre..Jaja inte konstigt att man blir sjuk till slut. De har varit många runt omkring en som varit sjuka,men jag har klarat mig länge ändå..Ont krut förgås inte så lätt som de heter,men nu har krutet fått sig en släng i alla fall... hahahahha...

Nu på seneftermiddagen var min kusse och hennes gubbe hit och fikade en sväng.Alltid lika kul och trevligt. Nu ska jag gå och kurera mig få se om jag är bättre i morgon.

måndag 16 mars 2009

Nu har jag fått domen....


Nu har jag fått domen från arbetsförmedlingen,den sista april slutar jag på Coop. De är abslolut sista dagen då..Tyvärr.. SNYFT.. Men inget att göra åt. Arbetsförmedllingen kunde bara ge mig 6 månaders prövotid, och den tiden går ut sista april. Jaja nu är de som de är så nu ska jag in på studiebesök på Samhall och kolla om de är något där som passar mig. Arbetsförmedlingen sa att de som skulle passa mig där inne är verkstadsdelen, för de skull inte vara nå fysiskt tungt där. Ja de är ju bra för de går ju inte annars i och med att jag har kroppsliga fel. Men problemet är ju resorna,jag frågade om resetiden kunde ingå i arbetstiden. Jag ska jobba 10 tim i veckan och åka 14 mil tur & retur för att jobba 10 timmar, undra om de går ihop ekonomiskt. Men jag har tänkt att jobba 2 dagar á 5 timmar. Men då är resetiden 2 timmar om dagen också. Ja få se hur de blir om man får den inbakad i arbetstiden. Ja fy hur de har blivit för oss som verkligen inte är friska..Jag kan ju inte rå för att jag körde på en älg och höll på att köra ihjäl mig BLÄ...Men de var som jag sa åt han idag att jag har inte behövt haft någon kontakt med dig om jag varit frisk,för då hade jag haft jobb. Har jobbat hela mitt liv innan olyckan, så problem att få jobb har jag aldrig haft...Men de blir problem när man inte är frisk, jag brukar säga vem vill anställa en krockskadad.hahahahaha...Ja de kanske finns någon men inte vet jag då vem, för man kan ju inte jobba fullt ut så är de bara.Ja jag återkommer med detta längre fram i livet.När jag slutat på Coop och varit in på studiebesök på Samhall.Så får ni veta mer hur de gått för mig..
......MEN JAG ÄR FORTFARANDE PÅ BRA HUMÖR.......

söndag 15 mars 2009

Bra humör


Känner mig på så bra humör på nå vis. ja jag är väl sällan deppig men de kanske är vårkänslorna som spritter i kroppen... ja de är underbart att känna sig busig..

operation


Har nu fått tid för operation till min dotter. Hon har en cysta i halsen som dom ska ta bort på henne,vi har väntat sen december på operation men nu äntligen är de dags. I april har hon fått tid för den, så vi blir på lasarettet i 3 dagar. Ja skönt att hon äntligen ska få de gjort tycker jag och även hon själv.

Söndag


Idag har vi varit och hämtat våran dotter/lillasyster,Vi åkte hela familjen. på vägen hem så köpte vi en familjepizza,så vi var lata idag så då slapp de bli nå matlagning idag för oss. Nu ska vi fira gubben för han fyller år i morgon men då jobbar han eftermiddag. Ska bara vänta att dottern kommer hem från kyrkan.