fredag 3 april 2009

Fredag


Ja nu är de fredag igen.På måndag är de sista dagen innan påsk som jag jobbar sen är jag ledig till den 14:e. Ska ju läggas in med min dotter på tisdagen, vi åker klockan tio på tisdag morgon.. Sen blir vi utskrivna på skärtorsdagen, så då är de påsk när vi kommer hem. Ja sen har man inte så många veckor kvar att jobba.

Ja jag vet inte riktigt vad jag gör men dagarna och veckorna bara springer iväg.

onsdag 1 april 2009

Bil jä...mm


ÅÅÅÅÅÅ vad trött jag blir på bilen, alltid är de något som ska krångla. Nu är jag uten bromar PUH..SUCK..Ja bilen har krånglat sen i somras men men de är bara att bita ihop och härda ut, har ju inte råd att byta bil heller.

Nu ska jag snart åka in till byn och hälsa på min kusin och hennes lilla pojk. De var länge sen jag träffade dom.. Min lillkusse har varit lite sur på mig, men nu har de ordnat upp sig.

Ska även in på macken och köpa bromsolja.har beställt en ny bromsslang men den kommer i morgon eller på fredag..Ja denna eviga väntan på grejer när man bor i glesbygd,lite jobbigt i bland faktiskt..Längtar tillbaka till Borlänge i bland faktiskt efter stadens bekvämligheter och kompisarna man har kvar där...

tisdag 31 mars 2009

Hej

Oj vad dagarana springer iväg. har nu jobbat i två dagar igen och i morgon är jag ledig, då ska jag sova länge...hade jag tänkt men men brukar vakna tidigt när jag är ledig.De känns att man ställt fram klockan en timme faktiskt.Idag har jag varit och tagit vaccin jag och dottern. Vi har vaccinerat oss mot hepatit A och B. De är väl meningen att vi ska utomlands så småning om men vet inte riktig när de blir..Så i morse ringde klockan kvart över 7 PUH..

Efter jobbet var jag och klippte mig så nu är man av med lite hår igen då, tänkte nästa gång att jag ska lägga i lite effektslingor i håret,jag är så ljus så de kan vara kul att ha något annat också någongång, slingade håret mycket förut men har haft min narturliga färg i flera år nu..

Från de ena till de andra, nu är min dotter mörkhårig igen, de svänger fort med tonåringar..Hon har varit ljus ett tag nu men inte så länge. Men som tur va så hade hon en kompis som hjälpte henne att fixa de igår..Skönt för då slapp jag.

söndag 29 mars 2009

Klockan


Ni kom väl ihåg att ställa fram klockan i natt när ni gick och la er.....Ja idag har man en timme - men men de vänjer man sig med fort.Kändes inte så mycket i morse för jag ställde ju klockan när jag la mig.. Annars brukar jag göra de när jag vaknar men då känns de verkligen att man missat en timme...

Söndag


Ja nu straffade de sig med att städa, känner mig trött som en gris idag PUH PUH...Men de går väl över om några dagar som de brukar göra... Har inte gjort så mycket idag klockan är ju bara 13,00 så de har inte gått så mycket av dagen än. Ska hämta min dotter men de blir lite senare lär pusta ut först....Nu ska jag kolla på Skidskytte damerna.