fredag 14 maj 2010

14 / 5


Ja vad har hänt sen sist. I alla fall på Valborg så hade jag och en kompis tjejmys, hemma hos henne. Vi åt varma mackor och efterrätt drack vin och pladdrade. Skit trevligt och mysigt var de. Sen drog vi ner på pizzan där var de trubadur. Vi kom lite sent, men de var roligt den stunden som vi var där i alla fall.

Har även haft främmande av släkt och vänner + att jag även varit ute och ränt jag också.

Är nu inskriven på Arbetsförmedlingen på rehabavd. Ska få en liten utredning igen, i fall jag blivit bättre sen sist. Men de tycker jag bara är bra. Är nu arbetsförd 50 % typ men ska ha ett anpsassat jobb för mitt handikapp. De syns ju inte utanpå hur man mår, och de är jag väldigt glad för. Men de kan ju ligga en i fatet, men men jag tänker då inte gå med jseukors på ryggen och bli ett offer bara för de ska synas vad handikappad jag är.. haha..

Dottern slutar skolan snart, sen bär de av till Bulgarien på skolresa, de blir en vecka med oro. Men kul för dottern i alla fall. Sen efter sommaren bär de av till gymnasie med henne. Har fått tag i lägenhet åt henne i alla fall.

Sonen är arbetslös men ändå inte sysslolös, han tränar och håller sig igång ändå och de är ju bra. Han har även börjat på thaiboxning 2 gånger i veckan. Så nog har han att göra.

Ja livet rullar på i sin gilla gång. Så de får man väl vara glad för.